Türkiye’de bu hafta en çok izlenen filmler

en çok izlenen filmler

Ülkemizde bu hafta en çok izlenen filmler nihayet belli oldu. Box Office Türkiye tarafından paylaşılan verilere göre, Jurassic World Fallen Kingdom, 3. haftasında da zirvede yer aldı.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, alışveriş merkezlerine, dolayısıyla da sinema salonlarına olan talep arttı. Tabi şu aralar vizyonda sağlam bir Türk filminin olmaması nedeniyle öyle uçuk gişe rakamlarıyla karşılaşamıyoruz. Peki geçtiğimiz hafta ülkemizdeki sinema salonlarında en çok izlenen filmler hangileri oldu? İşte cevap.

Türkiye’de en çok izlenen filmler belli oldu

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan verilere göre, vizyondaki 3. haftasını geride bırak Jurassic World Fallen Kingdom geçtiğimiz hafta sonu 63.915 seyirci ile zirvedeki yerini korudu. Jurassic World Fallen Kingdom bu gişe başarısıyla toplamda 652.575 izleyiciye ulaşmış oldu.

En çok izlenen filmler listesinin 2. sırasında da yabancı bir yapım bulunuyor. Geçtiğimiz hafta vizyona giren Ocean’s 8, hafta sonunda 40.154 kişi tarafından seyredildi. Böylece Ocean’s 8’de toplamda 155.024 seyirciye ulaşmış oldu.

en çok izlenen filmler

Geçtiğimiz hafta vizyona giren bir diğer yapım olan Üç Harfliler Beddua 37.720 kişi tarafından, vizyondaki 6. haftasını geride bırakan Deadpool 2 ise 23.868 kişi tarafından seyredildi. Burada Deadpool 2 için özel bir parantez açmak gerekiyor. Keza Türkiye’ye vizyona girip de 1 milyon barajını aşan yapımların sayısı pek fazla değildir. Nitekim Deadpool 2’de bu yapımlardan biri olmayı başardı. Film toplamda 1.3 milyon izleyici tarafından seyredildi.

Hitman 2, 6 farklı bölgede geçecek