Cyberpunk 2077’den müthiş bir tanıtım videosu geldi

Cyberpunk 2077

Yıl 2077. Amerika’da belki de suç oranı en yüksek şehirdeyiz. Yoksulluk da her geçen gün artmakta, ama yine de insanları cezbeden, bu şehirde yaşamaya iten bir şeyler var. Belki de kandırılmak istiyorlardır. Cyberpunk 2077, ödüllü The Witcher serisinin geliştiricisi CD Projekt Red’in yeni oyunu ve bu E3’ü en dikkat çeken başlıkları arasında.

The Witcher serisiyle büyük başarı elde eden Polonyalı CD Projekt Red, yeni bir oyun geliştirme bölümü açtı ve REDengine 4 motorunu kullanarak Cyberpunk 2077’yi geliştirmek için kolları sıvadı. İlk olarak Mayıs 2012’de duyurulan ve o zamandan beri merakla beklenen oyun, aksiyon RPG türünde ve tek kişilik oyun moduna sahip.

Cyberpunk 2077'den müthiş bir tanıtım videosu geldi

Cyberpunk 2077’nin The Witcher serisine kıyasla daha büyük ve detaylı bir dünya sunacağı belirtiliyor.

Oyunda fazlasıyla özelleştirilebilir bir karakter olan V’i kontrol edeceğiz. Açık dünya ve her tarafı detaylarla dolu olarak tasarlanan Kaliforniya Night City’de taban tepeceğiz. İnsanlar ve insan görünümlü robotların bir arada olduğu, siber savaşlarla dolu bir macera bizi bekliyor.

Firma, daha önce oyunda multiplayer modların da olacağını belirtmişti, ama daha sonra verilen karar doğrultusunda sadece senaryo moduna odaklı hareket ediliyor.
Cyberpunk 2077, PC, PS4 ve XONE platformları için hazırlanıyor. Henüz çıkış tarihi belli olmayan oyunun videosunu sizlere sunuyoruz.

İyi seyirler.

Doom Eternal duyuruldu! İşte ilk bilgiler ve ilk video