Jurassic World Fallen Kingdom zirvedeki yerini korudu

jurassic world 2

Geçtiğimiz hafta sonu ülkemizde en çok izlenen filmler belli oldu. Vizyondaki 4. haftasını geride bırakan Jurassic World Fallen Kingdom, geçtiğimiz hafta da zirvedeki yerini korudu.

Şu aralar vizyonda öyle iddialı bir filmin olmadığını söylemek, pek de yanlış bir ifade olmayacaktır. Özellikle son bir kaç haftadır vizyona öyle fark yaratacak bir Türk filmi de girmiyor. Geçtiğimiz 2 aylık sürece baktığımızda, genel olarak zirvede yabancı filmlerin olduğunu görüyoruz.

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan verilere göre, son 4 haftadır en çok izlenen filmler listesinin zirvesinde Jurassic World Fallen Kingdom bulunuyor. Ondan önceki 3 haftayı ise Deadpool 2 filmi domine etmişti. Önümüzdeki vizyon şablonuna bakacak olursak, uzun bir süre daha zirvenin yabancı filmlerde kalacağını söyleyebiliriz.

Muhtemelen önümüzdeki hafta zirvenin yeni sahibi de Ant-Man and the Wasp olacaktır. Ayrıca 13 Temmuz’da vizyona girecek olan Terminal’in de oldukça iddialı bir yapım olacağını belirtmek gerekiyor.

Jurassic World Fallen Kingdom, Türkiye’de yine zirvede

Jurassic World Fallen Kingdom, geçtiğimiz hafta sonu 50.478 seyirci tarafından seyredildi. Böylece toplamda 769.124 seyirciye ulaşan yapım, 4. haftasını da zirvede tamamlamış oldu.

Jurassic World Fallen Kingdom’u ise geçtiğimiz hafta sonu vizyona giren Escape Plan 2: Hades takip etti. Film açılış haftasında 37.390 izleyiciyi sinema salonlarına çekti.

Vizyondaki 3. hafta sonlarını geride bırakan Üç Harfliler Beddua 28.012, Ocean’s 8 ise 27.414 kişi tarafından seyredildi.

Bu hafta vizyona giren bir başka yapım olan Yakalandın! ise açılışı 21.081 izleyici ile yaptı.