Bu hafta sonu vizyona giren yabancı filmler

ant man and the wasp

Bu hafta 7 yeni film vizyona giriyor. 2 yerli filmin yanı sıra 5 yabancı film de bu hafta sinema salonlarında izleyicilerle buluşacak. İşte bu hafta sonu vizyona giren yabancı filmler.

Şu aralar ülkemizdeki gişe rakamları iyiden iyiye düşmüş durumda. Son 1 aydır öyle kayda değer bir filmin vizyona girmemesi nedeniyle, Jurassic World Fallen Kingdom gösterime girdiği ilk haftadan beri, Türkiye gişesinde zirvede yer alıyor. Fakat bu hafta vizyona girecek olan yabancı filmler arasında, Jurassic World Fallen Kingdom’u tahtından edecek isimler de mevcut.

En iyi cosplay çalışmaları

Peki bu hafta vizyona giren yabancı filmler hangileri? Hemen belirtelim. Bu hafta 5 yabancı film ülkemizde vizyona giriyor. Bu filmlerden bazıları kendi ülkelerinde çok önceden gösterime girmiş olsalar da Ant-Man and the Wasp gibi, dünya ile aynı anda ülkemizde de vizyona girecek olan kaliteli yapımlar da mevcut.

Bu hafta vizyona girecek olan yabancı filmler şu şekilde; Ghost Stories, Capt’n Sharky, L’école buissonnière, Zama ve Ant-Man and the Wasp.

İşte bu hafta vizyona girecek yabancı filmler

Açık konuşmak gerekirse, bu yapımlar arasında Türkiye’de hatırı sayılır bir gişe başarısına imza atacak olan tek bir film bulunuyor. O da Ant-Man and the Wasp.

Hatırlanacağı üzere Ant-Man geçtiğimiz Mayıs ayında vizyona giren Avengers Infinity War filminde yoktu. Film de Infinity War öncesinde geçen olaylara tanıklık edeceğiz. Zaten filmin sonu da Infinity War’ın sonu ile aynı paralellikte sonlanacak. Sonrasında ise Ant-Man’i 2019 Mayıs’ında vizyona girecek olan yeni Avengers filminde göreceğiz. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Ant-Man and the Wasp tanıtım videosuyla başbaşa bırakalım.