Jurassic World Fallen Kingdom bu hafta da zirvede!

jurassic world fallen kingdom

Ülkemizde geçtiğimiz hafta sonu en çok izlenen filmler belli oldu. Vizyonda 2. haftasını da geride bırakan Jurassic World Fallen Kingdom, zirvedeki yerini korumayı başardı.

Geçtiğimiz hafta sonu en çok izlenen filmler nihayet netlik kazandı. Box Office Türkiye tarafından paylaşılan verilere göre, Jurassic World Fallen Kingdom, 2. haftasında da zirvedeki yerini korumayı başardı.

Jurassic World Fallen Kingdom yine zirvede!

Geçen hafta vizyona giren Jurassic World 2 ilk haftasında en çok izlenen film olmayı başarmıştı. Nitekim bu hafta da değişen pek birşey olmadı. Jurassic World Fallen Kingdom, ikinci haftasında 134.390 seyirciyi sinema salonlarına çekti. Jurassic World’un devam filmi böylece toplamda 482.242 seyirciye ulaşmış oldu.

Jurassic World Fallen Kingdom’u ise 82.746 izleyici ile Üç Harfliler: Beddua fimi takip etti. Vizyondaki ilk haftasını geçiren yapım başarılı sayılabilecek bir gişe ile vizyona merhaba demiş oldu.

Listenin 3. sırasında ise bu hafta vizyona giren bir başka yapım, Ocean’s 8 yer alıyor. Serinin 8. filmi açılış haftasında 52.935 izleyiciyi salonlara çekmeyi başardı.

Vizyondaki 5. haftasını geride bırakan Deadpool 2 ise hala 50 bin civarlarında izleyiciye ulaşmayı başarıyor. Bu hafta sonu 51.040 seyirci tarafından izlenilen Deadpool 2, toplamda 1.231.680 seyirciye ulaşmış oldu.

jurassic world fallen kingdom

İlk 5’te yer alan son film ise Cumali Ceber 2 oldu. Vizyondaki 2. haftasında 41.795 seyirci tarafından izlenilen film toplamda 123.033 seyirciye ulaştı.