John Wick dizisi ikinci sezonla geri gelebilir!

John Wick dizisi ikinci sezonla geri gelebilir!

John Wick dizisi pek olumlu yorumlar almamıştı ancak buna rağmen şimdi ikinci bir sezonla gelmesi söz konusu olabilir. İşte tüm detaylar.

Sevilen film serisinin dizi versiyonu Continental’ın yöetmeni Albert Hughes, dizinin finalinde Winston’ın 2. sezondaki potansiyel hikayesini anlatan bir teaser yayınladı. John Wick’in ön bölümü, 1970’lerdeki genç Winston’ın New York Continental’in orijinal sahibi Cormac’ı alt etmeye odaklanmasını konu alıyor. Sezon finalinde Winston, Continental’i başarılı bir şekilde devralmayı başarıyor ve sezon sonlanıyor. GamesRadar’a konuşan Hughes, The Continental’ın 2. sezonu henüz onaylanmamış olsa da Winston’ın hikayesinin gelecekte nereye gidebileceğine dair fikirleri olduğunu açıkladı.

John Wick dizisi ikinci sezonla geri gelebilir!

Sevilen filmin dizi versiyonu pek olumlu yorumlar almamıştı ancak buna rağmen dizinin devamının gelmesi söz konusu diyebiliriz. Yönetmen Hughes’un olası bir 2. sezona dair ipuçları, The Continental’in sonundan sonra hala ne kadar çok hikayenin anlatılabileceğinin altını çiziyor. Winston’ın dizide geöen oteli nasıl yönettiği gibi gizemler, gelecek sezonlarda keşfedilebilecek ilginç unsurlar arasında yer alabilir.

Bununla birlikte, The Continental başlangıçta bir mini dizi olarak üretildi ve Winston’ın nasıl bu adı taşıyan oteli işletmeye geldiğine dair eksiksiz ve uzun bir hikaye anlatmasıyla da oldukça eleştirildi. Hikayenin devamında Winston’un John Wick evreniyle ne kadar alakalı olduğunu anlayacağız. İkinci sezon da bir gibi eleştiriler mi alacak yoksa sevilecek mi göreceğiz.

Marvel yeni Daredevil dizisini beğenmedi; sıfırdan tekrar başlıyor