Marvel yeni Daredevil dizisini beğenmedi; sıfırdan tekrar başlıyor

Daredevil

Marvel, Disney+ için hazırlanan yeni Daredevil dizisini beğenmedi. Üç bölümü çekilen dizi, yepyeni bir ekiple en baştan tekrar hazırlanacak.

Bildiğiniz gibi Matt Murdock, nam-ı diğer Daredevil, çok yakında Marvel Sinematik Evreni’nin önemli bir parçası haline gelecek. Netflix’e emanet ettiği karakterleri geri alan Marvel, Hawkeye dizisinde Kingpin karakterine yer vererek bu karakterleri Marvel Sinematik Evreni (MCU)’ne dahil etmeye başlamıştı. Daha sonra Matt Murdock da bu evrene dahil oldu ve önce Spider-Man: No Way Home’da kısa bir cameo ile karşımıza çıktı, ardından da She-Hulk dizisinde birkaç bölümde boy gösterdi.

Böylece Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olan Matt Murdock’un çok yakında yeni bir diziyle geri döneceği duyurulmuştu. Ancak bu yeni Daredevil dizisi için işler planlandığı gibi gitmedi. Aslında senarist grevi başlamadan önce senaryolar tamamlanmış, dizinin çekimlerine başlanmıştı. Hatta ilk üç bölümün çekimleri tamamlanmıştı. Ancak Disney ve Marvel yönetimleri ortaya çıkan bu üç bölümü izleyince, çok ciddi bir sorun olduğu ortaya çıktı. Çünkü Marvel yönetimi diziyi beğenmemişti. Öyle ki stüdyo tamamlanmış bu üç bölümü çöpe atmayı bile göze aldı ve projeyi yepyeni bir ekiple en baştan hazırlamaya karar verdi.

yeni Daredevil dizisi

Daredevil dizisinin hazırlayan senarist ve yönetmen ekibinin tamamıyla yollar ayrıldı. Şimdi Marvel yeni bir senarist ekibiyle anlaşacak ve diziyi sıfırdan yaptıracak. Bu yeni projede şu anki hikayeden ne kadarının kullanılacağı bilinmiyor. Ancak ortaya apayrı bir işin çıkması da mümkün.

Marvel’ın bu radikal kararında son dönemde çıkan işlerinin başarısız olmasının payı büyük. Hayal kırıklığı yaratacak bir Marvel işi daha çıkarmak istemeyen stüdyo, bunun yerine projeyi en baştan yapmayı tercih etti.

Honor Play 50 Plus resmen tanıtıldı