The Sandman 2. sezon onayını aldı

The Sandman

The Sandman hayranlarının merakla beklediği haber geldi. Netflix, sevilen diziye ikinci sezon onayını verdi.

Fantastik edebiyatın en önemli isimlerinden Neil Gaiman’ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan The Sandman dizisi, ağustos ayında Netflix’te izleyici ile buluştu. Tüm zamanların en iyi çizgi romanları arasında gösterilen Sandman’in dizi uyarlaması da beğeniyle karşılandı. Genel olarak pozitif yorumlar alan dizi, Netflix’in ağustos ayında en çok izlenen dizilerinden oldu. Hatta pek çok ülkede ilk sıraya yerleşti.

Dizinin 10 bölümden oluşan ilk sezonu tamamlandıktan sonra iki de bonus bölüm yayınlandı. Ancak 2. sezon konusunda ise bir açıklama yapılmadı. Netflix’in bu kadar büyük bir dizinin 2. sezonu konusunda izleyicileri karanlıkta bırakması, dizinin devam etmeyeceği şekilde yorumlandı. Neyse ki bu endişeler boşuna çıktı. Çünkü Sandman hayranlarının merakla beklediği haber sonunda geldi.

the sandman 2

Netflix, sevilen diziye 2. sezon onayı verdi. Bu haber Sandman’in yaratıcısı olan Neil Gaiman tarafından da doğrulandı. Gaiman, izleyicilerin diziye gösterdiği yoğun ilginin yeni sezonun önünü açtığını söyledi.

The Sandman’in ilk sezonu, yayınlandığı ilk hafta 69.5 saat izlenmeye ulaşmıştı. İkinci hafta bu sayı 127.5 milyona çıktı. Sandman’in asıl başarısı, aldığı olumlu yorumlar sayesinde sonraki haftalarda da geniş kitlelere ulaşması oldu. Dizi üçüncü haftasında 77.2 milyon saat izlenirken, dördüncü haftada da 53.8 milyon saat izlendi. Dizinin yayınlandıktan dört hafta sonra bile en çok izlenen yapımlar arasında yer alması, Sandman’in kulaktan kulağa yayıldığını gösterdi ki bu da ikinci sezon onayına zemin hazırladı. İkinci sezonun ne zaman yayınlanacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

Facebook hissedarları Mark Zuckerberg’i kovmak istiyor