Fallout 2. Sezon Çekilecek Mi Belli Oldu

Fallout dizisi

Fallout 2. sezon çekilecek mi? Amazon Prime Video tarafından hazırlanan diziyi beğenenlerin aklındaki bu soru cevap buldu.

1997 yılında çıkan ilk oyunuyla hayatımıza giren ve sonrasında çıkan devam oyunlarıyla birlikte oyun dünyasının en önemli serilerinden birine dönüşen Fallout serisi, son dönemde bilim-kurgu/fantastik türünde pek çok işe imza atan Amazon Prime Video tarafından diziye uyarlandı. Duyurulduğu günden beri heyecanla beklediğimiz dizi, 12 Nisan’da yayınlandı. Üstelik hem eleştirmenler tarafından hem de serinin hayranları tarafından bu son derece başarılı bir uyarlama olarak kabul gördü. Son derece olumlu yorumlar alan dizi, izlenme rakamlarıyla da Amazon’un yüzünü güldürdü.

Tüm bu olumlu sonuçlar üst üste konulunca 2. sezon kararı da kaçınılmaz oldu. Dizinin hayranları bir süredir 2. sezonla ilgili haber almayı bekliyordu. O haber bugün geldi. Amazon, sevilen diziye 2. sezon onayı verdiğini duyurdu.

fallout 1

Fallout serisi, kıyamet sonrası bir gelecekte geçse de retro bir tarza sahip. Amazon Prime Video tarafından hazırlanan dizi uyarlaması da bu retrofuturistik tarzı koruyor. The Lord of the Rings: The Rings of Power ile tarihin en pahalı dizisine imza atan Amazon, Fallout için bu kadar büyük bir bütçe ayırmadı belki ama hiçbir masraftan da kaçınmadı. Nitekim ortaya çıkan iş de bunu doğrular nitelikte. İlk sezonun yakaladığı başarı, 2. sezonun da benzer bir bütçe almasını kolaylaştıracaktır.

Motorola Edge 50 Ultra Resmen Tanıtıldı