iQOO Z9s Serisinin Çıkış Tarihi Açıklandı

iQOO Z9 Turbo+

iQOO, Z9 serisini büyütmeye devam ediyor. Şirket bugün bir tanıtım görseli paylaşarak iQOO Z9s serisinin ne zaman tanıtılacağını resmen açıkladı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo’nun alt markası iQOO, Z9 serisini büyütmeye devam ediyor. Bu serinin daha düşük maliyetli modeli olan iQOO Z9 Lite’yi geçtiğimiz günlerde piyasaya süren şirket, önümüzdeki ay da iQOO Z9s serisini kullanıcılarla buluşturacak. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden bu serinin tanıtım tarihi belli oldu. iQOO, Z9s serisini 4 Ağustos’ta Hindistan’da düzenleyeceği etkinlikle resmi olarak tanıtacağını duyurdu.

iQOO Z9s

iQOO’nun paylaştığı tanıtım bülteninde sadece iQOO Z9s yerine “Z9s serisi” ifadesini kullanması, 4 Ağustos’ta gerçekleşecek etkinlikte en az iki yeni modelin tanıtılacağını gösteriyor. Bunlar muhtemelen Z9s ve Z9s Pro olacaktır. Halihazırda beş farklı modele sahip olan iQOO Z9 serisi, böylece yedi farklı modele kavuşmuş olacak.

Öte yandan iQOO tarafından paylaşılan tanıtım görseli, Z9s serisindeki telefonların, standart Z9 ile oldukça benzer bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Burada da karşımıza kare şeklinde bir kamera haznesi ve onun içine yerleştirilmiş üçlü arka kamera çıkıyor.

Z9s’in teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak 4 Ağustos’a doğru ilerledikçe bu detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkacaktır. Gelişmeler için takipte kalın.

Samsung da Yapay Zeka Telefonlarına Geçiş Yapıyor