iQOO Z9s Pro Performans Testinde Görüldü

iqoo z9 lite 3

4 Ağustos’ta resmi olarak tanıtılacak olan iQOO Z9s Pro, çıkışına günler kala Geekbench performans testinde görüldü; Telefonun özellikleri netlik kazandı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo’nun alt markası iQOO, Z9 serisini büyütmeye devam ediyor. Bu serinin daha düşük maliyetli modeli olan iQOO Z9 Lite’yi kısa süre önce piyasaya süren şirket, önümüzdeki hafta da iQOO Z9s serisini kullanıcılarla buluşturacak. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden iQOO Z9s serisi, 4 Ağustos’ta Hindistan’da düzenlenecek etkinlikle resmi olarak tanıtılacak.

Biz bu serinin lansman etkinliği için beklerken, sızıntılar da üst üste gelmeye devam ediyor. Son olarak da Z9s serisindeki Pro modeli Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, iQOO Z9s Pro’nun teknik özellikleri hakkında yeni detayların ortaya çıkmasını sağladı.

iQOO Z9s Pro

iQOO Z9s Pro, Snapdragon 7 Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Geekbench tarafından performans testine sokulan versiyonda bu yonga setine 12 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun işletim sisteminin ise Android 14 olduğu görülüyor.

Z9s Pro, 6.78 inçlik, kıvrımlı bir AMOLED ekrana sahip olacak. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Ekranın üzerinde 16 megapiksellik selfie kamrası bulunacak. Telefonun arka kamerasının ana lensinin ise 50 megapiksel olacağı söyleniyor. Son olarak telefonda 5500 mAh’lık bir batarya bulunacağı belirtiliyor.

Daha önce iQOO tarafından paylaşılan tanıtım görseli, Z9s serisindeki telefonların, standart Z9 ile oldukça benzer bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Burada da karşımıza kare şeklinde bir kamera haznesi ve onun içine yerleştirilmiş üçlü arka kamera çıkıyor.

SearchGPT Geliyor; Google’ı Tahtından İndirebilir