iQOO Z9s ve Z9s Pro Resmen Tanıtıldı

iQOO Z9s

iQOO, Z9 serisini büyütmeye devam ediyor. Merakla beklenen iQOO Z9s ve Z9s bugün düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo’nun alt markası olan iQOO, Z9 serisini büyütmeye devam ediyor. Son günlerde üst üste gelen sızıntılarla adlarını sık sık duyduğumuz iQOO Z9s ve Z9s Pro, bugün düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı. Böylece telefonlara dair merak edilen sorular da cevap bulmuş oldu.

iQOO Z9s Pro, daha önce gelen sızıntılarda da söylendiği gibi Snapdragon 7 Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Standart modelde ise MediaTek’in Dimensity 7300 yonga seti bulunuyor. Her iki modelde de bu yonga setlerine 12 GB RAM ile 256 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

iQOO Z9s Pro

Her iki telefonda da 6.67 inçlik AMOLED bir ekran bulunuyor. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Bu ekranın altında optik parmak izi sensörü yer alıyor.

Her iki telefonun bataryası da 5500 mAh. Ama Pro modelinde şarj hızı 80W’ken, standart modelde bu hız 44W’a düşüyor. İki telefonun paylaştığı bir diğer özellik de arka kameralarının ana lensi. Her iki telefonun ana lensi de 50 megapiksellik Sony IMX882 sensörü kullanıyor. Pro modelinde bu ana lense 8 megapiksellik geniş açılı bir lens eşlik ediyor. Standart modelde ise onun yerine 2 megapiksellik bir makro kamera bulunuyor. Her iki telefonun da selfie kamerası 16 megapiksel.

Standart model 238 dolara, Pro modeli ise 297 dolara satışa sunulacak. Telefonların satışlarına 23 Ağustos’ta başlanacak.

Honor Magic V3’ün Global Pazara Sunulacağı Tarih Belli Oldu