Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

Epic Games Store büyük indirim

Her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz yapmaya devam eden Epic Games’te bu hafta oyunculara ücretsiz olarak verilecek oyun belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz hale getiren Epic Games, son haftalarda ayağını biraz gazdan çekmişti. Üst üste birkaç haftadır hem tek bir oyun ücretsiz oluyor, hem de bu oyun düşük profilli bir yapım oluyordu. Geçtiğimiz hafta iki oyun birden vererek oyunseverleri sevindiren Epic, bu hafta yine tek oyuna döndü. Neyse ki bu oyun genel olarak son derece olumlu yorumlar alan F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch oldu. F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, normalde 159 TL’ye satılıyor.

F.I.S.T. Forged In Shadow Torch

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, 1 Ağustos 2024, saat 18:00’e kadar ücretsiz kalacak. 1 Ağustos’tan sonra ise yerini önümüzdeki haftanın ücretsiz oyun ya da oyunlarına bırakacak. Ancak bu süre içinde F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch’u Epic’teki kütüphanenize eklerseniz, oyun kalıcı olarak sizin olacak.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch’un Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

Metroidvania tarzı bir haritada bir düzineden fazla benzersiz bölgeyi keşfet. Yumruk (Fist), Matkap (Drill) ve Kırbaç (Whip); yüksek kombo, yüksek hasar ve uzun menzilli saldırılar arasında sorunsuz geçiş sağlayan tamamen farklı dövüş stillerine sahip üç silahtır.

Keşif, yoğun dövüş ve zorlayıcı platform öğeleri içeren bir Metroidvania aksiyon oyunu.

Altı yıl önce Makine Ordusu (Machine Legion), ilk başta hayvanların yaşadığı Torch City’yi istila edip kolonileştirdi. Direniş savaşında eski asker olan Rayton, o zamandan beri inzivada yaşamaktadır. Arkadaşı zorla tutuklandıktan sonra Rayton, mekanik yumruğunu geri alır ve direniş yolculuğuna başlar. Fakat mafya, asiler ve ordu arasındaki daha büyük bir entrikaya dahil olmayı asla beklemiyordur.

Samsung da Yapay Zeka Telefonlarına Geçiş Yapıyor