iPhone 15 iddia edildiği gibi olmayabilir!

Apple yeni güncellemesi ile saldırılara karşı tam koruma sağlayacak

iPhone 15 hakkında farklı kaynaklardan gelen farklı iddialar var. Yeni iPhone’un fiziksel tuş olmayan tasarımla geleceği ileri sürüldü. Bu söylentiler de bir süre önce gündeme gelmişti. Şimdi ise tuş olmayan tasarım iddialarının aksi yönünde dedikodu ortaya çıktı.

Analistler Ming-Chi Kuo ve Jeff Pu, yeni iPhone modelleri hakkında ilginç öngörülerde bulunmuştu. Jeff Pu, iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde ses, titreşim ve güç tuşlarının olmayacağını, bu tuşlar yerine dokununca titreşimli geri bildirim yapan Haptic Touch’ın olacağını söylemişti. Ming-Chi Kuo da, yeni iPhone’larda titreşim veren Taptic motorlarının kullanılacağını raporunda belirtmişti.

iphone 15

Çinli isimsiz sanayi kaynaklarına dayandırılan taze bir rapora göre Apple, iPhone 15 ailesinin hiçbir modelinde tuşsuz bir tasarım olmayacak. Fiziksel tuşlar telefonlardaki yerini alacak. Kaynaklar Apple’ın bir takım problemlerle karşılaştığını ve bunu halen çözemediğini vurguladı. Kaynaklar tuşsuz tasarımın, iPhone 15 olmasa da iPhone 16’da kullanılabileceğini sözlerine ekledi.

Sonuç olarak analistlerin ve diğer isimsiz kaynağın söylediklerinin birer iddia olduğunu unutmamak gerekli. Geçmiş yıllarda da iPhone hakkında farklı söylentiler çıkmış olsa da, bazıları gerçekleşmemişti.

AirPods Pro’ya USB-C bağlantısı ekledi