iPhone 12 modeli iPhone 5 gibi olabilir

iPhone 12 modeli iPhone 5

Birçok kişi tarafından merakla beklenen iPhone 12 modeli iPhone 5 gibi olma ihtimaline sahip. Kullanıcıların pek getiremediği yeni iPhone modeli oldukça ilginç bir tasarıma sahip olacak.

Geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Bloomberg’den Mark Gurman, iPhone 12 modeli iPhone 5 tarzında olacak dedi. Onun bu iddiası iPhone modellerinde eskiye dönüş mü başlıyor sorularına neden oldu. Şimdi ise şirket bu yeni akıllı telefonlarını çıkarması için kullanıcılar tarafından baskı görüyor. Ancak Apple bu modeli biraz daha geç bir tarihte çıkaracak.

iPhone 12 modelinde sert hatlar tercih edilecek

Gelen sızıntılara göre Apple eskiye doğru bir dönüş tasarlıyor. Bunun için şirket iPhone 12 için oval bir tasarım kullanmak istemiyor. Daha çok sert kenarlara sahip bir tasarım tercih edilecek gibi görünüyor.

iPhone 12 modeli iPhone 5 yeni

Dünyanın en büyük üretici şirketlerinden bir tanesi olan Apple, iPhone 12 için şık bir tasarım ile gelecek. Bunun için iPhone 5 modellerine bir göz atmak son derece önemli. Hatırlayacağınız üzere iPhone 5 tasarımında keskin hatlar kullanılmıştı. Yeni iPhone modellerinde de yine aynı keskin tasarım tercih edilecek.

iPhone 12 coronavirüs sebebiyle gecikebilir!

Yeni tasarımın daha anlaşılır olması açısından iPad modellerini aklınıza getirebilirsiniz. Bu modellerde keskin bir tasarım tercih edilmişti. Aynı şekilde iPhone 12 ile birlikte bu keskin hatlı tasarımlara dönüş başlıyor. Sizce yeni iPhone modellerinde kullanılacak tasarım kullanıcıları tatmin edebilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.