iPhone 14 Max uygun fiyatıyla büyük dikkat çekecek: Peki ne kadar olacak?

iPhone 14

Herkesin büyük bir merakla beklediği iPhone 14 Max uygun fiyatıyla kullanıcıları selamlayacak. 2022 yılında gelmesi planlanan bu cihazın daha şimdiden çok konuşulduğunu söyleyebiliriz.

Apple her yıl dikkat çekecek cihazlar üretiyor. Amiral gemisi sınıfında yer alan bu cihazların önemli bir bölümü fiyat bakımından oldukça yüksek. Hatta Samsung ve diğer akıllı telefon şirketlerinin modelleri ile kıyaslandığında bir de fiyatın pahalı olduğu açıkça ortada.

Yeni ve uygun fiyatlı iPhone üzerinde çalışmalarını devam ettiren Apple şirketi bir an önce işe koyulmak istiyor. 2022 yılında 4 adet iPhone modeli bekleniyor. Analistler tarafından yapılan açıklamalarda bu cihazın iPhone 14 olacağı ifade edildi.

iPhone 14 Max uygun fiyatıyla satışa sunuluyor

Apple tarafından geliştirilecek olan bu cihaz 6,1 inç ve 6,7 inç ekran kullanacak. Yani yeni modellerin neredeyse tamamı ekran bakımından büyük olacak diyebiliriz. iPhone 12 modeli için çok ciddi bir ekran boyutu tercih edilmemişti. iPhone 13 serisinde de yine benzer bir stratejinin izleneceği tahmin ediliyor.

iPhone 14 Max uygun fiyatıyla

Bu modelin 900 dolar altında olacağı söyleniyor. Apple markası 6,7 inç ekranlı en ucuz iPhone modelini piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Şirket tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Fakat analistler genellikle yüzde 100 uyumlu sızıntılar yapabiliyor.

iPhone 14 kamerası için sevindiren hamle!

iPhone 14 Max’in fiyatının 900 doların altında olması büyük bir talep oluşturabilir. Birçok kişi uygun fiyatlı iPhone modelleri konusunda şirkete taleplerde bulunuyor. Apple sonunda bu seslere kulak verdi. Peki sizce bu cihaz söylendiği gibi uygun fiyatlı mı?