Katlanabilen iPhone modeli ne zaman çıkacak? İşte tarih

katlanabilir iPhone

Katlanabilen iPhone modeli uzun bir süredir en çok merak edilen konular içerisinde yer alıyor. Peki bu model ne zaman çıkabilir? Hadi gelin konu ile ilgili önemli bir iddiaya birlikte bakalım.

Katlanabilen iPhone modeli özellikle Apple hayranlarının büyük ilgisini çekmeyi başarıyor. Huawei ve Samsung gibi şirketler başta olmak üzere neredeyse tüm akıllı telefon sektörü bu tür cihazlar üretmek istiyor. Ancak bu sanıldığı kadar kolay değil. Özellikle Apple gibi garantici bir şirket çok daha temkinli yaklaşıyor.

Samsung genellikle yeni teknolojileri hızlı bir şekilde kendisi ile entegre etmek istiyor. Mesela şirketin 2022 yılında üreteceği akıllı telefon çeşidi 52 olarak belirlendi. Yani Samsung neredeyse her şeyi deneyecek. Zaten katlanabilir cihazları ilk deneyen markalar içerisinde yer alıyor. Apple ise biraz daha hantal işliyor.

Katlanabilen iPhone modeli 2024 yılında gelebilir

Apple tarafından geliştirilecek bu yeni katlanabilir akıllı telefon modeli 2023 yılında gelebilir denildi. Konuyla ilgili Apple analistleri yaptıkları açıklamalarda firmanın bu pazara kısa bir süre içerisinde dahil olacağını söylüyordu. Yeni gelen bazı ayrıntılar bunu doğrulamaya başladı.

Katlanabilen iPhone modeli

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından yapılan açıklamalara göre bu cihaz 2023 yılında gelmeyecek. Bunun yerine 2024 yılında cihazın piyasaya sunulacağı söyleniyor. Peki bu yeni model kullanıcıları tatmin edebilecek mi? İşte buna siz karar vereceksiniz. Mesela katlanabilir modelin OLED panel ile geleceği ifade ediliyor.

iPhone SE 3 özelliklerine çok güleceksiniz

Ayrıca katlanabilen iPhone modeli 8 inç büyüklüğünde olacak. Samsung ve Xiaomi bu sektörde öncü olarak kabul ediliyor. Huawei ise son derece sağlam bir şekilde katlanabilir cihaz üretiyor. Apple tüm bu rakiplere karşı meydan okumak zorunda. Peki siz katlanabilir bir Apple modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?