İlk katlanabilir iPhone bakın nasıl görünecek!

Ortaya çıkan yeni detaylara göre ilk katlanabilir iPhone yavaş yavaş belli olmaya başladı. Peki Apple tarafından üretilecek katlanabilir ekrana sahip

Ortaya çıkan yeni detaylara göre ilk katlanabilir iPhone yavaş yavaş belli olmaya başladı. Peki Apple tarafından üretilecek katlanabilir ekrana sahip ilk model nasıl görünecek?

Herkesin fazlasıyla merak ettiği Apple ilk katlanabilir iPhone modeli ilginç bir görüntüye sahip olacak. Beklendiği gibi ortadan ikiye ayrılabilen bir model olmayacak. Bunun yerine şirket daha farklı tasarımlara yer vermek istiyor. Apple için birçok ifade kullanılsa bile genellikle yenilikçi diyemiyoruz.

Özellikle son dönemlerde Apple risk almak istemiyor. Bunun yerine sektörde herkesin beğendiği tarzları kendi üslubu ile yorumluyor. Hem tarz hem de donanım bakımından Apple ağırlığını koyabiliyor. Ancak burada asıl problem olan firmanın yeni bir şeyler yapmaktan kaçınması.

Apple dikine katlama yöntemini kullanacak

Gelen son detaylara göre şirket ortadan katlanabilir akıllı telefonlar yerine dikine bir tasarım kullanacak. Yani Samsung Galaxy Z Fold 2 gibi olacak diyebiliriz. Böylece isminin yüksek bir ihtimalle iPhone Flip formunda olması bekleniyor. Ayrıca kapaklı bir tarza sahip olabilir.

ilk katlanabilir iPhone
Samsung ilk etapta katlanabilir cihazlar için standart tasarım tercih etti. Sadece o değil aynı zamanda Huawei de ortadan katlanabilen bir tasarım kullandı. Böylece birçok kişi akıllı telefon tasarımlarının daha çok ortadan katlanma şeklinde olacağını düşündü. Fakat Samsung dikine katlama yöntemini getirdi.

Apple Bitcoin ile ödeme sistemini başlattı!

Apple analistleri tarafından yapılan yorumlara göre şirket Samsung gibi dikine katlama yöntemini kullanabilir. Muhtemelen bu yöntem çok daha şık olacaktır. Bu cihazların çıkış tarihi olarak 2023 gösteriliyor. Fiyatının ise 1199 dolar olması yine beklentiler arasında. Peki sizce bu tasarım tutar mı? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.