iPhone 12 modeli ince ekranlı olacak

iPhone 12 modeli

Herkesin büyük bir merakla beklediği iPhone 12 modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şirketin özellikle de ekran teknolojisi üzerinde çalışacağı ifade ediliyor. İşte iPhone 12 ile ilgili yeni haberimizin detayları.

Samsung, Apple ve Huawei gibi şirketler akıllı telefonlar konusunda büyük bir rekabetin içerisinde. Özellikle Apple tarafından geliştirilen yeni ve sağlam teknolojiler diğer şirketleri zorluyor. Apple tarafından geliştirilecek olan iPhone 12 akıllı telefonlarının OLED ekrana sahip olacağı kesin. Bu ekranlar LG şirketinden alınacak.

iPhone 12 modeli en ince detaylarla geliyor

Dokunmatik ekranın devre parçaları, ayrı bir katmanda yer almasındansa, ekranın içerisinde gömülü olması tercih ediliyor. Bu yeni teknoloji sayesinde iPhone 12 ekranları çok daha ince olacak.

iPhone 12 modeli yeni ozellik

LG’nin Apple Watch 4 ve Apple Watch 5’te de kullanılan LTPO (düşük sıcaklıklı çok kristalli oksit) ekran teknolojisini değiştireceği ile ilgili haberler, iddialar arasında. Bütün bunlara bakılırsa, Apple şirketinin ekran teknolojisi konusunda büyük bir devrim yaratmak istediği görülüyor.

Şirket, ekranlar üzerinde yoğunlaşırken aynı zamanda batarya problemine de bakacak. Bazı kullanıcıların iPhone bataryaları ile ilgili çok fazla şikayette bulunması şirketi harekete geçirdi. Yeni ekran teknolojisi aynı zamanda batarya bölümünü de destekleyecek. Böylece çok daha uzun bir süre içerisinde daha geniş bir kullanım sağlanacak. Sizce iPhone 12 ile ilgili geliştirilecek bu yeni ekran teknolojisi, Apple’a neler getirecek? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

iPhone 12 yeni batarya koruma sistemi ile gelecek