iPhone 11’lere Çentik Tepkisi

iPhone Xs duvar kağıtları

Olası iPhone 11 modelinin hangi donanımlara sahip olacağı tam olarak net değil ama tasarım modeli olarak çıkan Çentik modeli ile geleceği kesinleşti.

Apple yeni model cihazlarını çıkarırken her ne kadar donanım ve performans olarak çıta yükseltse de tasarım olarak pek de ilerleme kaydedememiş gibi gözüküyor. İlk çıktığında yeni tasarım modeli kendine özgü bir yapıt olarak gündeme gelmişti. Diğer akıllı telefon firmalarının da bu doğrultuda modeller çıkarması ve belli bir süreden sonra ayrıcalık yerine bir defo olarak görülmeye başlandı. Eylül ayında iPhone 11 ve iPhone 11 Max adında iki yeni telefonu kullanıma sunacak.

iphone 11

iPhone 11’de Aynı Tasarımla Gelecek

iPhone X modelini çıkardıklarında yeni bir telefon modelinin öncüsü olmuşlardı. Bir sonraki modellerinde de bu tasarımı kullanmaları kullanıcıları tarafından pek hoş karşılanmamış gibi gözüküyor. Öyle ki iPhone X‘den sonra çıkardıkları iPhone XR modellerinde de bu tasarımı kullanmış ancak kullanıcılar tarafından olumlu karşılanmamıştı. Her ne kadar yeni bir akımın öncüsü olsa da kullanıcılar bu durumda çabuk sıkılmış tepkilerini hemen her platformda dile getirdiler.

Durum böyle olunca her ne kadar yeni modelinde çentik modeli kullansa da bir gelecek yıllardaki modelleri için şimdiden yeni bir tasarım modeli arayışlarına girdiler. Şu an için  yeni bir fikir ortaya çıkmadığını söyleyelim. Ancak firma eski iPhone 6 modelindeki tasarım veya Samsung’un Edge modelindeki tasarıma geçmesi bekleniyor.

 

200’üncü Bugatti Chiron üretim hattından böyle çıktı!