iPad mini 7 bu sene piyasaya çıkacak

iPad mini sahipleri ' kaydırma' sorunları yaşamaya başladı

iPad mini 7 hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor. Yeni tabletin bu sene içinde çıkacağına dair söylentiler gündeme gelmişti. Digitimes bu iddiaları doğrulayan yepyeni bir rapor paylaştı. İşte detaylar…

DigiTimes’a göre iPad sevkiyatları bu sene 2. çeyrek içinde rakiplerine göre büyük düşüş gösterdi. Bunun sonucunda iPad’lerin toplam sevkiyatı üst üste düşüş yaşadı. Fakat raporda Apple’ın 4. çeyrek içinde küçük boyutlu iPad siparişleriyle sevkiyat sayısını ve payını yükselteceği belirtiliyor. Özetle kaynak iPad mini 7‘nin önümüzdeki haftalar içinde çıkacağını işaret ediyor. DigiTimes iPhone’lar ve diğer Apple ürünleri hakkındaki bilgileri tedariçilerden elde ediyor. Fakat Apple’la ilgili karışık geçmişi var. Çünkü bazı şeyler doğru çıkmamıştı.

ipad mini 7

Her şeye rağmen DigiTimes’ın iPad mini sevkiyatı raporu, iPad mini 7 ve iPad Air 6’nın önümüzdeki haftalar içinde tanıtılması ve piyasaya sürülmesi dedikodularını doğruluyor. Bloomberg’ten Mark Gurman, Twitter’dan ShrimpApplePro nickli sızıntı kaynağı iPad mini 7’nin bu sene çıkabileceğini gündeme getirmişti. Eylül başında çıkan bir söylentide iPad Air 6 ve mini 7’nin 2024’te iPad Pro’larla geleceği vurgulandı. Güney Kore’den başka bir raporda ise Apple’ın tedarik zincirine her iki tablet için hazırlık yapması talimatını verdiği iddia edilmişti. Aslında birbiriyle zıt yönlü ilginç dedikodular var.

Yine iddialara göre Apple, Ekim ayı sonunda M3 işlemcili 13 inç’lik MacBook Pro, 13 inç’lik MacBook Air ve 24 inç’lik yeni iMac’i duyuracak. Hatta Mark Gurman ve farklı kaynaklardan gelen rivayetlere göre etkinlik yapmadan sadece basın duyurusuyla tanıtımı gerçekleştirecek. Bu duyuruda iPad mini 7 ve iPad Air 6’nın da tanıtılması şaşırtıcı olmayacaktır. Her iki tablette yeni işlemci, RAM kapasitesinin artması ve kameralarda yükseltme olması bekleniyor. Şimdilik gelişmeler bu kadarla sınırlı. Yeni haberler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Dishonored 3 sızıntıları gelmeye başladı