Dishonored 3 sızıntıları gelmeye başladı

Dishonored 3

Microsoft’un geçtiğimiz hafta sızdırılan belgelerinde fark edilen yeni bir detay, Dishonored 3’ün aktif hazırlık aşamasına geçtiğini ortaya çıkardı.

Son dönemde Starfield ile gündemde düşmeyen Bethesda’nın bünyesinde yoluna devam eden Arkane Studios bir süredir Dishonored serisinden uzak kalmış olsa da bu durum çok yakında değişecek gibi görünüyor. Çünkü bu hafta gelen büyük bir sızıntı, uzun süredir beklenen Dishonored 3’ün aktif hazırlık sürecine geçmiş olabileceğini gösteriyor.

Yeni Dishonored oyununa dair bu sızıntı, geçtiğimiz haftaya damga vuran Microsoft sızıntısının bir parçası olarak ortaya çıktı. Microsoft ile FTC arasındaki dava kapsamında sızdırılan çok sayıda belgeyi incelemeye devam eden oyun dünyası, bu belgeler içerisinde Dishonored 3’e dair de dikkat çekici bir detay buldu. Bethesda’ya ait bu belge, yeni Dishonored oyununun hazırlık aşamasında olduğunu gösteriyor. Dahası yayınlanan bu belgede oyunun 2024’te çıkabileceği söyleniyor.

dishonored 3

Ancak bu bilgi artık geçerli olmayabilir. Çünkü aynı belgede Starfield ve Redfall’un planlanan çıkış tarihi de 2022 olarak görülüyor. Bu da bu belgenin iki oyun da 2023’e ertelenmeden önce düzenlendiği anlamına geliyor. Aradan geçen sürede yaşanan değişiklikler, yeni Dishonored oyununun da ertelenmiş olma ihtimalini yükseltiyor.

Öte yandan aradan geçen sürede Dishonored 3’ün iptal edilmiş olması da pekala mümkün ama pek olası değil. Çünkü Dishonored, Arkane Studios’un en başarılı serisi olarak yerini koruyor. Stüdyonun Dishonered’ın ardından geliştirdiği Prey, Deathloop ve Redfall gibi oyunlar Dishonored’ın başarısına yaklaşamadı bile. Bu da serinin devam etme ihtimalini epey kuvvetlendiriyor.

Xiaomi 14 sertifika alırken görüldü