iPhone 15 Pro Max dokunulmayacak kadar ısınıyor!

iphone 15 pro max

Bazı iPhone 15 Pro Max kullanıcıları telefonlarının şarj olurken aşırı ısındığını ve neredeyse dokunulmayacak kadar sıcak hale geldiğini belirtiyor. Tüketiciler sosyal medya ve çeşitli platformlarda şikayetlerini dile getirdi.

iPhone 15 serisi kullanıcıların eline ulaşmaya başladı. Tüketiciler yeni iPhone’ların sunduğu özellikleri ve kullanım deneyimlerini paylaşıyorlar. Problemlerle karşılaşan kişiler var. Mesela cihazların ilk kurulumunda hata aldığını söyleyen tüketiciler oldu. Twitter (Yeni adıyla X’te), MacRumors forumları, Apple destek forumları, Reddit ve farklı platformlarda yazanlara göre iPhone 15 Pro Max‘te aşırı ısınma sorunu var.

9to5Mac’ten Ian Zelbo, Twitter’da yazdığı mesajında iPhone 15 Pro Max’in hızlı şarjda aşırı ısındığını belirtti. Zelbo, “İnsanların abarttığını düşünüyordum ama hayır abartı değilmiş. Şarj yüzdesi 70’e ulaştıktan sonra telefon soğumaya başladı. Halen sıcak ama elde tutabiliyorum. %25 – 60 arası en kötüsüydü” açıklamasını yaptı.

iphone 15 pro max

Başka kullanıcılardan Ian Zelbo’ya cevaplar geldi. Bir kullanıcı, “Aşırı ısındı. Elde tutulmayacak kadar sıcaktı” dedi. Bir başkası ise “Birkaç kişiden oyun oynarken de ısındığını duydum” yorumunda bulundu. Ancak ısınmayla karşılaşmadığını söyleyen iPhone 15 Pro Max kullanıcıları da var. TheSenpaiNick nickli Twitter kullanıcısı yeni Pro Max’in 30 saatlik pil ömrü sunduğunu ve aşırı ısınma problemiyle karşılaşmadığını ifade etti.

Isınma durumunun sadece iPhone 15 Pro Max değil, iPhone 15 Pro ve standart modelleri de kapsadığını belirten tüketiciler var. Şikayetler daha önce belirttiğimiz gibi çeşitli platformlarda yazılmış durumda. Aşırı ısınma probleminin ne kadar yaygın olduğunu öğrenmek için daha fazla kullanıcının geri bildirimini beklemek gerekiyor.

iPad mini 7 bu sene piyasaya çıkacak