Indiana Jones Oyunundan Beklenen Fragman Geldi

Indiana Jones oyunu

Bu yıl oyunseverlerle buluşacak olan Indiana Jones oyunundan beklenen fragman geldi. Görünen o ki Uncharted benzeri bir oyun bizleri bekliyor.

Sinema tarihinin en ikonik karakterleri arasında yer alan Indiana Jones, geçtiğimiz yıl yeni filmiyle sinemalara geri döndü. Indiana Jones and the Dial of Destiny adını taşıyan yeni film öyle çok beğenilmedi belki ama bu karakteri yıllar sonra yeniden gündeme taşımış oldu. 2023’te yeni filmiyle gündemi meşgul eden Indy, bu yıl da yeni bir oyunla karşımıza çıkacak. Merakla beklenen Indiana Jones oyunu “Indiana Jones and the Great Circle“, bu yıl oyunseverlerle buluşacak.

Wolfenstein oyunlarının arkasındaki stüdyo olan MachineGames’nın hazırladığı, Bethesda’nın yayıncısı olduğu için Indiana Jones and the Great Circle için heyecanlı bekleyişimiz sürerken, oyundan ilk fragman yayınlandı. Bu fragmanla birlikte bizi nasıl bir oyunun beklediği netlik kazanırken, oyunun bu yıl bitmeden çıkacağı da kesinleşmiş oldu.

Indiana Jones and the Great Circle 2

Görünen o ki Indiana Jones oyunu, tarz olarak Uncharted serisiyle oldukça benzer olacak. Zaten Uncharted oyunlarının Indiana Jones’tan esinlenen bir seri olduğunu düşündüğümüzde bu çok da şaşırtıcı değil.  Tabii oyunun Uncharted serisinden önemli bir farkı olacak ki o da FPS olması, yani birinci şahıs gözünden oynanması. Bu değişikliğin oyuncu nezdinde nasıl karşılık bulacağını bekleyip göreceğiz. Ancak görünen o ki MachineGames stüdyosu, Wolfenstein oyunlarından aşina oldukları FPS türünün dışına çıkmak istememiş. Yine de bunun bir risk olduğunu söylemek lazım. Çünkü bu tarz macera oyunlarında TPS yani üçüncü şahıs kamerası genelde daha çok beğeniliyor.

Realme Note 50’nin Çıkış Tarihi ve Özellikleri Belli Oldu