Indiana Jones 5 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı

indiana jones 5

İlk filmi 1981 yılında çekilen Indiana Jones, yeni filmi ile bir kez daha seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Film dünyasının yanı sıra oyun dünyasında da bazı karakterlere ilham kaynağı olan yapım, Steven Spielberg imzası taşıyordu. Şimdi ise Spielberg Indiana Jones 5 hakkında merakla beklenen ilk detayları açıkladı.

Indiana Jones 5, 2019 yılında gelecek

Şu aralar eski klasiklerin devam filmlerinin çekilmesi trend olmuş durumda. Keza Jurassic Park ve Star Wars bu duruma en güzel örnek. Özellikle beyaz perdenin tecrübeli isimleri eski filmlerin devamını çekme konusunda hayli ısrarlılar. Steven Spielberg de bunlardan birisi.

Klasik sayılacak pek çok yapıma imza atan Spielberg, şimdi de Indiana Jones 5 üzerinde çalıştığını açıkladı. Beyaz perdenin tecrübeli ismi, serinin yeni filminin çekimlerine 2019 yılında başlayacağını açıkladı. Çekimlerin start alacağı ülke ise İngiltere.

Tabi ki muhtemelen filmin senaryosu İngiltere ile sınırlı kalmayacaktır. Keza Indiana Jones, öyle tek bir ülkede kısılıp kalacak bir karakter değil.

Disney bünyesindeki Lucasfilm’in yapımcılığını üstleneceği filmin vizyon tarihi ise Temmuz 2020 olarak düşünülüyor.

Filmin tam ismi ise henüz netleşmiş değil. Muhtemelen 2019’un sonlarına doğru film hakkında çok daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Şimdilik beklemedeyiz.

Bu arada Indiana Jones’u merkeze alan yeni bir oyun üzerinde çeşitli çalışmalar olduğunu da dip not olarak hatırlatalım. Fakat bu oyun için henüz somut bir adım atılmış değil. Olay tamamen söylentilerden ibaret.

Infinity War sonrasında Marvel evreninde neler değişecek?