Indiana Jones’un Yapımında Başka Önemli Stüdyolar da Var

Indiana Jones 5

Yıllardır yapım aşamasında olan Indiana Jones oyunu hakkında yeni bir detay daha ortaya çıktı. Söylenenlere göre oyunun geliştirilmesinden sadece MachineGames sorumlu değil.

XNC podcast sunucusu MAGG (Middleagegameguy) ilginç bir iddiada bulundu. MAGG, Xbox çatısı altında yardımlaşma olduğunu, yeni Indiana Jones oyununun yapım aşamasında 343 Industries, id Software ve Tango Softworks’ün de yer aldığını ileri sürdü. Üç stüdyonun Indiana Jones’un ana geliştiricisi MachineGames’e destek verdiğini belirtti. Eğer söylenenler doğruysa oyunla ilgili beklentileri daha da yükseltebiliriz. Kısa süre önce Insider Gaming tarafından yayınlanan bir raporda oyunun 2024’te çıkacağı belirtildi. Çıkış bilgisinin de oyuna yakın bir kaynak tarafından paylaşıldığı vurgulandı.

indiana jones 1 1

Xbox geçenlerde yeni Developer_Direct etkinliğini açıkladı. 18 Ocak’ta gerçekleşecek olan etkinlikte Indiana Jones da yer alacak. Oyunun hikayesi ve oynanış mekanikleri hakkında detaylar açıklanacak. Bunlarla birlikte ilk videosu gösterilecek. Geliştiricilerin açıklamaları ve neler yaptıkları paylaşılacak.

İlginç bir durum daha var. Microsoft’un Activision Blizzard’ı satın almasının bir parçası olarak belgeler ortaya çıkmıştı. Söz konusu belgelerde Indiana’nın da adı geçiyor. Belgelere göre ZeniMax Media oyunu 2022’de çıkarmak istiyordu, ancak COVID-19 pandemisi nedeniyle bu durum gerçekleşmedi. Sektör kaynaklarına dayandırılan başka bir dedikoduda ise oyundaki bazı kısımların yeni baştan yapılmasından dolayı geliştirme sürecinin uzadığı söyleniyor.

OMEN ve HyperX ’den, en havalı kişiselleştirilmiş oyun portföyü