Indiana Jones Oyunundan Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Indiana Jones oyunu

GamesCon 2024 etkinliği kapsamında Indiana Jones oyunundan yeni bir fragman yayınlandı. Uncharted’a benzetilen oyun bu yıl oyunseverlerle buluşacak.

Sinema tarihinin en ikonik karakterleri arasında yer alan Indiana Jones, geçtiğimiz yıl yeni filmiyle sinemalara geri döndü. Indiana Jones and the Dial of Destiny adını taşıyan yeni film pek beğenilmedi ama bu ikonik karakteri yıllar sonra yeniden gündeme taşımış oldu. 2023’te yeni filmiyle gündemi meşgul eden Indy, bu yıl da yeni bir oyunla karşımıza çıkacak. Indiana Jones and the Great Circle adını taşıyan yeni Indiana Jones oyunu, bu yıl bitmeden oyunseverlerle buluşacak.

Dün başlayan GamesCon 2024 etkinliği kapsamında Indiana Jones and the Great Circle oyunundan da yeni bir fragman yayınlandı. Söz konusu bu fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Indiana Jones and the Great Circle 2

Wolfenstein oyunlarının arkasındaki stüdyo olan MachineGames’nın hazırladığı oyunun yayıncısı Bethesda, Microsoft bünyesinde yer alan Betheda, merakla beklenen oyunu  9 Aralık’ta PC ve Xbox Series X/S’e yönelik olarak yayınlayacak. Bu bir Betheda oyunu olduğu için çıktığı gün Xbox Game Pass’e de gelecek. Oyunun PlayStation 5’e gelmesi içinse 2025 yazına kadar beklememiz gerekecek.

Şu ana kadar yayınlanan fragmanlar, Indiana Jones oyununun tarz olarak Uncharted serisiyle oldukça benzer olacağını gösteriyor. Zaten Uncharted oyunlarının Indiana Jones’tan esinlenen bir seri olduğunu düşündüğümüzde bu çok da şaşırtıcı değil.  Tabii oyunun Uncharted serisinden önemli bir farkı olacak ki o da FPS olması; Yani birinci şahıs gözünden oynanması. Bu değişikliğin oyuncu nezdinde nasıl karşılık bulacağını bekleyip göreceğiz. Ancak görünen o ki MachineGames stüdyosu, Wolfenstein oyunlarından aşina oldukları FPS türünün dışına çıkmak istememiş. Yine de bunun bir risk olduğunu söylemek lazım. Çünkü bu tarz macera oyunlarında TPS yani üçüncü şahıs kamerası genelde daha çok beğeniliyor.

Honor Magic V3’ün Global Pazara Sunulacağı Tarih Belli Oldu