Indiana Jones’un Çıkış Tarihi Belli Oldu

123 13

Yıllardır yapım aşamasında olan Indiana Jones oyunu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Oyunun çıkış tarihi açıklandı.

Insider Gaming sitesinin haberine göre ZeniMax Media yeni Indiana Jones oyununu 2024’te yani bu sene içinde piyasaya sürecek. Site iddianın oyuna yakın bir kaynaktan geldiğini vurguluyor. 2021 Ocak ayında duyurulan Indiana Jones, MachineGames tarafından geliştiriliyor. Stüdyo daha önce Wolfenstein: The New Order ve Wolfenstein 2: New Colossus yapımlarına imza atmıştı.

Microsoft’un Activision Blizzard’ı satın almasının bir parçası olarak belgeler ortaya çıkmıştı. Söz konusu belgelerde Indiana’nın da adı geçiyor. Belgelere göre ZeniMax Media oyunu 2022’de çıkarmak istiyordu, ancak COVID-19 pandemisi nedeniyle bu durum gerçekleşmedi. Sektör kaynaklarına dayandırılan başka bir dedikoduda ise oyundaki bazı kısımların yeni baştan yapılmasından dolayı geliştirme sürecinin uzadığı ileri sürülüyor.

indiana jones

Xbox geçenlerde yeni Developer_Direct etkinliğini açıkladı. 18 Ocak’ta gerçekleşecek olan etkinlikte Indiana Jones da yer alacak. Oyunun hikayesi ve oynanış mekanikleri hakkında detaylar açıklanacak. Bunlarla birlikte ilk videosu gösterilecek. Geliştiricilerin açıklamaları ve neler yaptıkları paylaşılacak.

ZeniMax ve MachineGames’in iddia edilen çıkış tarihine ne kadar sadık kalıp kalmayacağı belli değil. Sonuç olarak söylentiler hakkında kesin bir şey diyemiyoruz. Şu tarihte çıkacak denilen bir oyun ertelenebiliyor ve daha geç piyasaya sürülebiliyor.

Apple Yapay Zeka İçin Vitesi Yükseltti