Black Myth: Wukong’a İlgi Büyük

Black Myth Wukong

20 Ağustos’ta oyunseverlerle buluşan Black Myth: Wukong beğeniyle karşılanırken, satış ve oynanma rakamlarıyla da etkileyici bir başlangıç yaptı.

Bugüne kadar Çin’den çıkan en büyük oyunlardan biri olan Black Myth: Wukong, bu hafta oyunseverlerle buluştu. Bu oyun, Çin’den görmeye alışık olduğumuz oyunlardan çok daha büyük, çok daha iddialı olduğu için ortaya çıkan sonuca pek çok kişi şüpheyle bakıyordu. Ancak Black Myth: Wukong bu şüpheleri boşa çıkardı. 20 Ağustos’ta oyunseverlerle buluşan oyun, hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından ilgiyle karşılandı. Bu da satış ve rakamlarına yansıdı. Öyle ki oyun daha şimdiden rekorlar kırmaya başlamış durumda.

Steam’de oyunculardan son derece olumlu yorumlar alan Wukong, platformda 2.2 milyon eş zamanlı oyuncuya ulaşarak, tek kişilik oyunlar arasında Steam’de bugüne kadar en çok oyuncu çeken ikinci yapım oldu. Oyunun daha ikinci gününde bu seviyelere ulaşmış olması oldukça etkileyici. MetaCritic’teki eleştirmen puanı 81 olan oyunun aldığı olumlu yorumlar kulaktan kulağa yayıldıkça bu oyuncu rakamları daha da artacaktır.

Black Myth Wukong 2

Black Myth: Wukong’un yakaladığı bu büyük başarı ve aldığı olumlu yorumlar, Çin’in önümüzdeki dönemde oyun dünyasında çok daha etkili hale gelebileceğini gösteriyor. Çünkü Çin’den çıkan AAA oyunların seviyesi artık Batılı rakipleriyle yarışacak seviyeye ulaşmış durumda. En azından Wukong bize bunu gösteriyor. Bunun devamının gelip gelmeyeceğini bekleyip göreceğiz.

Honor Magic V3’ün Global Pazara Sunulacağı Tarih Belli Oldu