Black Ops 6’dan Yeni Fragman Yayınlandı

Call of Duty Black Ops 6

Bugün başlayan GamesCon 2024’te, çok yakında oyunseverlerle buluşacak olan Call of Duty: Black Ops 6’dan da yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı.

Bugün start alan GamesCon 2024 etkinliği, oyun dünyası için heyecan yaratan duyuru ve paylaşımların üst üste gelmesine vesile oldu. Mafia: The Old Country, Civilization 7 ve Borderlands 4 gibi oyunların duyurulduğu etkinlikte sahne alan yapımlardan biri de yeni Black Ops oyunu oldu. Bu yıl oyunseverlerle buluşacak olan Black Ops 6’dan yeni bir fragman daha yayınlandı. Bu yeni fragmanda, oyun içinde yer alacak Most Wanted adlı bölümden parçalar görme şansı yakalıyoruz.

Call of Duty Black Ops 6 2

Yeni Black Ops oyunu, ABD’nin Teröre Karşı Savaş kisvesi altında yürüttüğü Orta Doğu savaşlarına odaklanacak. Hatırlarsanız daha önce gelen haberlerde oyunun Körfez Savaşı yıllarında geçeceği söyleniyordu. Geçtiğimiz hafta gelen bir haber ise 11 Eylül saldırılarının oyunda yer alacağını ortaya çıkardı. Son olarak yayınlanan ilk fragmanda da George H.W. Bush, Margaret Thatcher ve Saddam Hussein gibi liderlere yer verildi. Tüm bunlar oyunun Teröre Karşı Savaş dönemine odaklanacağını doğrular gelişmeler.

Yayınlanan fragmanlar sonrası asıl merak konusu olan oyunun bu dönemi nasıl ele alacağı. Yayınlanan fragmanlarda “Gerçek yalan söylüyor” ifadesinin kullanılması, Call of Duty Black Ops 6’nın o dönemde yaşananları sorgulayan bir oyun da olabileceğini düşündürüyor.

Call of Duty: Black Ops 6, 25 Ekim’de PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 ve PlayStation 5’e yönelik olarak satışa sunulacak.

Yeni Mafia Oyunu Resmen Duyuruldu; Seri Köklerine Dönüyor