Game of Thrones Oyunundan Yeni Görüntüler

Gameı of Thrones oyunu 1

Aralık ayında yayınlanan ilk bölümüyle start alan Game of Thrones oyununun Sword in the Darkness adını taşıyan üçüncü bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

The Walking Dead ve Wolf Among Us gibi hikaye odaklı ve bölümlük yapılara sahip oyunları sayesinde adını duyurmayı başaran Telltale Games stüdyosu, geçtiğimiz yıl televizyon ve edebiyat dünyasının en popüler yapımları arasında yer alan Game of Thrones’a da el attı. Bölümler halinde yayınlanan Game of Thrones oyunu stüdyonun diğer oyunları kadar beğenilmemiş olsa da, dizi ve kitapların hayranları tarafından ilgiyle karşılandı.

Gameı_of_Thrones_oyunu (1)

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında yayınlanan ilk bölümüyle start alan ve Şubat ayında yayınlanan ikinci bölümüyle devam eden Game of Thrones oyunu, bu ay yayınlanacak olan üçüncü bölümüyle çıtayı biraz daha yükseltecek gibi görünüyor. Telltale Games tarafından dün yayınlanan yeni görüntüler, Sword in the Darkness adını taşıyan bu üçüncü bölümde hangi karakterleri göreceğimiz hakkında ilk detayları gün yüzüne çıkardı.

Bu resimlere bakılacak olursa yeni bölümde oyuncular Jon Snow, Tyrion Lannister ve Cersei Lannister gibi popüler karakterlerin yanı sıra Daenerys’in ejderhalarından en az biriyle de karşılaşacaklar. Üçüncü bölüm için henüz resmi bir çıkış tarihi yayınlanmamış olsa da, stüdyonun yeni bölümü bu ayın son günlerinde oyunseverlerin beğenisine sunması bekleniyor.

Gameı_of_Thrones_oyunu (3)

Ücretsiz Windows Daha Kârlı Olacak