İkinci nesil AirPods Pro yepyeni bir ses deneyimi getiriyor

AirPods Pro

Güncellenen AirPods Pro (2. nesil), USB-C ile şarjın yanı sıra toza karşı ekstra dayanıklılık, Apple Vision Pro ile Kayıpsız Ses sunuyor.

Apple,  MagSafe Şarj (USB-C) özellikli AirPods Pro’yu (2. nesil) duyurdu. AirPods Pro (2. nesil) sunduğu ses kalitesi, önceki nesle göre iki kat daha güçlü Aktif Gürültü Engelleme, gelişmiş Şeffaf mod, çok daha etkileyici Uzamsal Ses deneyimi ve daha da rahat uyum için daha fazla sayıda kulaklık ucu seçeneğiyle kişisel ses deneyiminde devrim yapmaya devam ediyor.

AirPods Pro (2. nesil); USB-C şarj özelliği, toza karşı ekstra dayanıklılık ve Apple Vision Pro’da Kayıpsız Ses desteği ile yenilendi. iOS 17 ile tüm AirPods Pro’lar (2. nesil) Adaptif Ses ve Sohbet Farkındalığı gibi yeni ses deneyimlerine kavuşarak yepyeni bir seviyeye çıkıyor.

AirPods Pro

AirPodsPro (2. nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu (USB-C) bugünden itibaren sipariş edilebilecek ve 22 Eylül Cuma gününden itibaren mağazalarda satışa sunulacak.

Daha Kullanışlı ve Dayanıklı

Yeni AirPods Pro, USB-C konnektörüyle güncellendi. Böylece Mac, iPad, AirPods ve iPhone 15 serisi tek bir kabloyla kolayca şarj edilebiliyor. Hatta kullanıcılar AirPods’u USB-C konnektörüyle sunulan iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ile doğrudan şarj edebiliyor.

AirPods Pro

Yeni USB-C konnektörü kullanıcılara şarj için daha fazla esneklik sunuyor. Kullanıcılar AirPods’u doğrudan iPhone 15 serisi modellerle de şarj edebiliyor.

IP54 derecesine yükselen kulaklıklar ve şarj kutusu şimdi toza karşı daha dayanıklı. Kullanıcılar bu sayede sevdikleri zorlu maceralarına kulaklıklarını da götürebiliyor.

Apple Vision Pro ile Kayıpsız Sesler

AirPods Pro (2. nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu (USB-C), Apple Vision Pro ile mükemmel gerçek kablosuz çözümü sunmak için ultra düşük gecikmeli Kayıpsız Ses özelliğini destekliyor. En yeni AirPodsPro ve Apple Vision Pro’da bulunan H2 çip, çığır açan kablosuz ses protokolüyle birlikte gecikmeyi çok büyük oranda azaltarak güçlü 20 bit, 48 kHz Kayıpsız Ses sunuyor.

Apple Vision Pro önümüzdeki yılın ilk aylarında ABD’de piyasaya çıktığında müşteriler yeni AirPodsPro ile olağanüstü eğlence, oyun, FaceTime aramaları ve daha fazlası için sektördeki en gelişmiş kablosuz ses deneyimini yaşayabilecek.

Netflix Türkiye fiyatları yine zamlandı