House of the Dragon’ın sezon finali sızdırıldı

House of the Dragon 2. sezon

House of the Dragon dizisinin heyecanla beklenen sezon finali, yayınlanmasına daha iki gün varken internete sızdırıldı.

2022’nin belki de en heyecanla beklenen dizisi olan House of the Dragon, kısa süre önce yayın hayatına başladı. 2011-2019 yılları arasında yayınlanan ve tüm zamanların en başarılı dizileri arasında yer alan Game of Thrones ile aynı evrende geçen dizi, şu sıralar ilk sezonunun sonuna doğru yaklaşıyor. Yayınlanan her bölümle birlikte diziye övgüler biraz daha artıyor. Öte yandan diziye ilgi de oldukça yüksek. Tahmin edildiği gibi büyük ilgiyle karşılanan dizi, her yeni bölümle izleyici sayısını biraz daha arttırıyor.

Dizinin gördüğü bu yoğun ilgi sayesinde HBO kanalı son derece başarılı bir dönemden geçiyor. Ancak tüm bu pozitif tabloya gölge düşüren bir şey var ki o da bir türlü önüne geçilemeyen sızıntılar.

House of the Dragon oyuncularından tartışmalı seks sahnesine açıklama

Hatırlarsanız dizinin aylarca heyecanla beklenen ilk bölümü, HBO’da yayınlanmasına 24 saat kala internete sızdırılmıştı. Aynı şekilde 2. bölüm de yayın tarihinden 24 saat önce internete sızdırıldı. HBO sonraki bölümlerde bu sorunu çözmüş gibi görünüyordu ama bu kez de hiç beklemediği bir yerden darbe yedi. House of the Dragon’ın yayıncıları arasında yer alan bir platform, dizinin heyecanla beklenen finalini yanlışlıkla iki gün önceden yayına alınca, normalde pazar gecesi yayınlanacak olan final bölümü, iki gün önceden internete sızdırılmış oldu.

George R.R. Martin’in Targaryen ailesinin tarihini anlattığı Fire & Blood adlı kitabından esinlenen dizi, izleyicileri Game of Thrones’ta anlatılan olayların yüzlerce yıl öncesine götürüyor ve Demir Taht’ta oturan Targaryen ailesi içinde yaşanan taht kavgalarına ve bu kavgaların sebebiyet verdiği iç savaşa odaklanıyor.

Yeni Silent Hill oyunları duyuruldu