House of the Dragon’ın Türkiye yayıncısı belli oldu

House of the Dragon 2. sezon

House of the Dragon’ın Türkiye yayıncısı nihayet belli oldu. Bu haftadan itibaren diziyi resmi kanallardan izleyebileceğiz.

2022’nin belki de en heyecanla beklenen dizisi olan House of the Dragon, kısa süre önce yayın hayatına başladı. 2011-2019 yılları arasında yayınlanan ve tüm zamanların en başarılı dizileri arasında yer alan Game of Thrones ile aynı evrende geçen dizi, şu sıralar ilk sezonunun sonuna doğru yaklaşıyor. Yayınlanan her bölümle birlikte diziye övgüler biraz daha artıyor. Öte yandan diziye ilgi de oldukça yüksek. Tahmin edildiği gibi büyük ilgiyle karşılanan dizi, her yeni bölümle izleyici sayısını biraz daha arttırıyor.

House of the Dragon, gördüğü bu yoğun ilgi sayesinde son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan dizi olsa da Türkiye’de hala resmi bir yayıncısı bulunmuyor. En azından bugüne kadar bu böyleydi. Dizinin şu ana kadar yayınlanan yedi bölümü, ülkemizde resmi bir kanaldan izlenemiyordu. Biz, böylesine büyük bir dizinin Türkiye’de yayıncısı olmamasına anlam vermeye çalışırken, nihayet beklenen haber geldi. House of the Dragon’ın Türkiye yayıncısı sonunda belli oldu.

House of the Dragon

Sevilen dizi, Türkiye’de beIN Connect ve Digiturk’te izleyici ile buluşacak. beIN Connect, House of the Dragon’ın 7 Ekim’den itibaren platformlarında yayınlanmaya başlayacağını açıkladı.

George R.R. Martin’in Targaryen ailesinin tarihini anlattığı Fire & Blood adlı kitabından esinlenen dizi, izleyicileri Game of Thrones’ta anlatılan olayların yüzlerce yıl öncesine götürüyor ve Demir Taht’ta oturan Targaryen ailesi içinde yaşanan taht kavgalarına ve bu kavgaların sebebiyet verdiği iç savaşa odaklanıyor.

Yeni bir The Witcher oyun üçlemesi geliyor