Honor X60 Serisi İlk Kez Görüldü

Honor X50 GT

Honor, çok yakında X serisini de yenilemeye hazırlanıyor. Dün gelen sızıntıyla birlikte Honor X60’a dair ilk detaylar ortaya çıktı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Honor, akıllı telefonlarının sayısını hızla arttırmaya devam ediyor. Merakla beklenen Honor 200 serisini önümüzdeki günlerde kullanıcılarla buluşturacak olan şirket, bu yandan bu serinin çıkışına hazırlanırken, bir yandan da X serine bir model eklemek için çalışmalarını sürdürüyor. Dün gelen sızıntıyla birlikte, şirketin yakında Honor X60 serisini de kullanıcılarla buluşturacağını gösterdi. Öte yandan bu sızıntıyla birlikte telefonun teknik özelliklerine dair ilk detaylar da ortaya çıktı.

Honor X60

Akıllı telefon dünyasıyla ilgili paylaşımlarıyla tanınan Digital Chat Station’ın paylaştığı bilgilere göre Honor X60 serisinde çok sayıda model bulunacak. Hatırlarsanız X serisinin bir önceki jenerasyonunda da X50, X50i, X50i+, X50 Pro ve X50 GT gibi pek çok farklı model vardı.

Digital Chat Station’ın sızdırdığı bilgilere göre X60, dört yandan kıvrımlı bir ekrana sahip olacak. Bildiğiniz gibi bu daha çok amiral gemisi modellerde gördüğümüz bir tasarım şekli. Görünen o ki Honor, X60’ı daha uygun fiyatlı bir amiral gemisi modeli olarak piyasaya sürecek. Öte yandan gelen bu sızıntılar X60’ın öncülünden daha büyük bir bataryaya sahip olacağını söylüyor. Ancak bu bataryanın kapasitesinin ne olacağı henüz netleşmiş değil.  Son olarak telefonun düşmeye karar son derece dayanıklı olacağı söyleniyor.

Call Of Duty: Black Ops 6 Resmen Duyuruldu