Call Of Duty: Black Ops 6 Resmen Duyuruldu

Call of Duty Black Ops 6

Dün gelen ilk fragmanla ayak seslerini duymaya başladığımız Call of Duty: Black Ops 6, bugün Activision Blizzard tarafından resmen duyuruldu.

Bildiğiniz gibi dün oyun dünyası esrarengiz bir fragmanla çalkalandı. The Truth Lies adlı bir sitede ortaya çıkan bu fragmanda, silahlı bir grup, ünlü Amerikan başkanlarının yüzlerinin kazılı olduğu Rushmore Dağı’na tırmanıyor ve başkanların gözlerine “The Truth Lies”, yani “Gerçek Yalan Söylüyor” yazan flamalar asıyordu. Bir diğer flamada ise Black Ops serisinin logosu görünüyordu. Bu da bunun yeni Black Ops oyunun fragmanı olduğu şeklinde yorumlandı. Yayınladığı bu esrarengiz fragmanla oyunu gündeme taşımayı başaran Activision Blizzard, bugün resmi açıklamayı da yaptı. Böylece Call of Duty: Black Ops 6 resmi olarak duyurulmuş oldu.

Öte yandan Activision Blizzard bugün yaptığı açıklamada, oyunun 9 Haziran’da tanıtılacağını da duyurdu. Şu an oyun hakkında çok az şey biliniyor olsa da 9 Haziran’daki etkinlikle birlikte ilk detaylara kavuşacağız.

Call of Duty Black Ops 6 2

Activision Blizzard artık Microsoft bünyesinde yer alan bir stüdyo. Ancak bu, yeni Black Ops oyunun Xbox ve PC’ye özel olacağı anlamına gelmiyor. Activision Blizzard’ı almak için çeşitli garantiler vermesi gereken Microsoft, bu yeni oyunu rakip platformlara da sunacak. Nitekim oyunun ekim ayında Xbox, PlayStation ve PC’ye yönelik olarak çıkması bekleniyor. 9 Haziran’da tanıtılacak Black Ops 6’ya dair yeni gelişmeler için takipte kalın.

Elektrikli Otomobiller Yayalar İçin Daha Tehlikeli