Honor 200 ve 200 Pro’nun Yonga Setleri Belli Oldu

honor 200 lite

Bu ay içinde piyasaya sürülmesi beklenen Honor 200 ve 200 Pro’nun yonga setleri belli oldu. Her iki telefon da amiral gemileriyle yarışacak.

Hayatına Huawei’nin alt markalarından biri olarak başladıktan sonra yoluna bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, akıllı telefon dünyasındaki varlığını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor. 2023’te çok sayıda telefonu kullanıcılarla buluşturan şirket, 2024’ü de dolu dolu geçiriyor. Geçtiğimiz hafta Honor 200 Lite’yi piyasaya süren şirket, çok yakında bu seriye iki yeni model daha ekleyecek.

Honor 200 ve 200 Pro’nun tam olarak ne zaman tanıtılacağı henüz netlik kazanmamış olsa da bu iki modelin de çok yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Biz Honor’un bu telefonları tanıtmasını beklerken, bu telefonlara dair sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Gelen son sızıntıyla birlikte her iki telefonun da yonga seti netlik kazandı.

honor 200 lite 2

Standart model Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinden güç alacak. Bildiğiniz gibi yonga seti Snapdragon 8 Gen 3’ün neredeyse aynı performansı sunan düşük maliyetli bir alternatifi olarak görülüyor. Öte yandan Pro modeli ise Snapdragon 8 Gen 3’ü kullanacak. Yani anlayacağınız 200 Pro diğer amiral gemisi modellerle yarışırken, standart model de onun sadece bir adım gerisinde kalacak.

Her iki telefonun da bu ay içinde resmi olarak tanıtılması bekleniyor. O yüzden önümüzdeki günlerde diğer özelliklere dair de yeni detayların ortaya çıkmasını bekleyebiliriz.

Instagram Algoritmasını Değiştiriyor