Honor X60 Serisi Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Honor X60

Telefonlarına yenilerini eklemeye devam eden Honor, 16 Ekim’de resmi olarak tanıtacağı Honor X60’ın teknik özelliklerine dair yeni detaylar paylaştı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Honor, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnceliğiyle dikkat çeken katlanabilir telefonu Honor Magic V3’ü kısa süre önce kullanıcılarla buluşturan şirket, şimdi de X serisine yeni bir model eklemeye hazırlanıyor.

Hatırlarsanız Honor X60’ın 16 Ekim’de resmi olarak tanıtılacağını bu hafta başında sizinle paylaşmıştık. Honor’un paylaşımı sayesinde lansman tarihini öğrenme şansı yakaladığımız X60, bugün bir kez daha gündeme taşındı. Honor bu kez de telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar paylaştı.

Honor X60

Temmuz ayında çıkan Honor X60i’nin daha gelişmiş bir versiyonu olacak X60, 6600 mAh’lık dikkat çekici bir bataryaya sahip olacak. Honor, telefonun bu devasa batarya sayesinde iki günlük şarj ömrü sunacağını söylüyor. Geçtiğimiz yıl X50 serisinde 5800 mAh’lık bataryalar kullanılmıştı. Bu yüzden şimdi 6600 mAh’a çıkılmış olması dikkat çekici.

Honor tarafından paylaşılan görsellerde ortaya çıkan bir diğer detay da telefonda uydu bağlantısı desteği olacağı oldu. Honor, şimdilik telefonun yonga setini ise açıklamadı. Ancak 16 Ekim’deki lansman etkinliğine doğru giderken, bunun gibi detaylar da parça parça paylaşılacaktır.

Honor X60 serisinde bir standart model, bir de Pro model olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Üçüncü bir modelin olup olmayacağı ise belirsizliğini koruyor. Geçtiğimiz yıl X50 serisinde bu iki modelin yanında bir de GT modeli satışa sunulmuştu. Şimdi X60 serisinde de benzer bir strateji görebiliriz.

GeForce Now’a Ekim Ayında 22 Yeni Oyun Eklenecek