Redmi Note 14 Pro’ya Dair İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Xiaomi Redmi Note 13R

Redmi Note 13 serisini artık geride bırakan Xiaomi, Redmi Note 14 serisi için hazırlıklara başladı. Redmi Note 14 Pro hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta Redmi Note 13 serisine yeni bir model daha ekleyen Xiaomi, Redmi Note 13 serisini nihayet geride bırakmaya hazır görünüyor. Dün gelen yeni bilgiler, şirketin Redmi Note 14 serisi üzerinde çalışmalara başladığını gösteriyor. Zira bu serinin ilk üyelerinden biri olacak Redmi Note 14 Pro, dün ilk kez ortaya çıktı. Gelen sızıntıyla birlikte telefona dair ilk detayları öğrenme şansı yakaladık.

Redmi Note 14 Pro

Digital Chat Station hesabının paylaştığı bilgilere göre, Redmi Note 14 serisinde yapılacak yenilikler kamera özellikleri ve tasarım odaklı olabilir. Gelen bilgilere göre bu serideki modellerden en az birisi 1.5K çözünürlükte, yüksek yenilenme hızına sahip bir ekrana sahip olacak. Note 14 Pro olacağı düşünülen bu modelin yonga seti ise Snapdragon 7s Gen 3 olacak. Hatırlarsanız Redmi Note 13 Pro da Snapdragon 7s Gen 2 yonga setini kullanıyordu. Digital Chat Station tarafından paylaşılan bir diğer bilgiye göre Redmi Note 14 Pro’nun bataryası en az 5000 mAh olacak ve uzun süre kullanım imkanı sunacak.

Redmi Note 13 serisi daha yeni tamamlandığı için bu serinin yakın zamanda çıkması beklenmiyor. Ancak Xiaomi’nin önceki yıllardaki stratejisi göz önüne alındığında, Redmi Note 14 serisinin bu sonbaharda çıkma ihtimali yüksek görünüyor. Bu seri muhtemelen eylül-ekim gibi Çin’de piyasaya sürülecek, 2025’in ilk aylarında ise global pazara sunulacak.

Call Of Duty: Black Ops 6 Resmen Duyuruldu