Netflix Squid Game realite şovu 22 Kasım’da başlıyor

Netflix fiyatlarına zam geldi!

Netflix geçtiğimiz yıllarda Squid Game ile ortalığı kasıp kavurdu. Şimdi dizinin realite şovu geliyor. İşte tüm detaylar.

Netflix, Squid Game ile ortalığı kasıp kavurmuştu ve şimdi dizinin realite şovu da geliyor. Yayın akışı devinin Squid Game realite şovunun Kasım ayında geleceğini biliyorduk ve şimdi elimizde kesin prömiyer tarihi 22 Kasım olarak belirlendi. Böylece beklenen yapım tam olarak Şükran Günü’nde yayınlacak. Diziyi sevenler distopik bir realite şovu uyarlamasını izleyerek ABD’de resmi tatilin tadını çıkarabilecek. Kapitalizmin son aşamasının acımasız dehşetlerine ışık tutan drama yayınlandığında fazlasıyla sevilmişti.

Netflix Squid Game realite şovu 22 Kasım'da başlıyor

 

Squid Game: The Challenge, bazı yepyeni zorlukların yanı sıra TV şovundan ilham alan etkinliklerde yarışan 450’den fazla yarışmacının yer aldığı 10 bölümlük bir seri olacak. Elbette kan dökülmüyor ama kazanana 4,56 milyon dolarlık bir ödül verilecek ve Netflix bunun tüm zamanların en büyük reality şov ödülü olduğunu söylüyor.

Ayrıca şovda, korkunç “kırmızı ışık, yeşil ışık” bebeği ve doğrudan gösteriden alınan yarışmacı kostümleri de dahil olmak üzere, kaynak materyale yönelik pek çok başka gönderme de var. Çekim ve kadraj seçimleri aynı zamanda distopik dramayı da akla getiriyor. Bir yapımcı The Sun’a şunları söyledi: “Hipotermi devreye girse bile, insanlar mümkün olduğu kadar uzun süre kalmaya istekliydi çünkü işin ucunda çok para vardı.” ve şunu ekledi: “Öleceklerini düşünen insanlar geldi.” milyonerler ama gözyaşları içinde ayrıldılar.”

Xiaomi 13T Pro inceleme: Leica ortaklığıyla hazırlanan güçlü kameralar!