Apple Intelligence’ın Paralı Bir Versiyonu Çıkacak

Apple Intelligence

Bu yıl iPhone ve iPad kullanıcılarına sunulacak olan Apple Intelligence’ın bir de paralı versiyonu çıkacak. Bu versiyonda daha gelişmiş özellikler bulunacak.

Bildiğiniz gibi Apple heyecan verici bir dönemin kapısını aralamak üzere. ChatGPT’nin arkasındaki şirket olan OpenAI ile güçlerini birleştiren şirket, çok yakında kullanıcılarına gelişmiş yapay zeka özellikleri sunmaya başlayacak. Apple Intelligence adı verilen bu yapay zekanın, iPhone ve iPad’deki kullanıcı deneyimini önemli ölçüde değiştirmesi bekleniyor.

Apple’ın yapay zeka programları, iPhone ve iPad kullanıcılarına pek çok farklı alanda gündelik hayatlarını kolaylaştırabilecek hizmetler sunacak. Ancak görünen o ki bu özelliklerin daha da gelişmiş versiyonlarına erişmek de mümkün olacak. Ancak bu gelişmiş yapay zeka ücretsiz olmayacak. Bloomberg’den Mark Gurman’ın haberine göre Apple Intelligence çıkışından kısa süre sonra iki farklı pakete bölünecek. Temel paket yine ücretsiz olarak kullanılabilecek. Ancak bu temel paketin yanı sıra bir de paralı bir versiyon sunulacak. Bu paralı versiyon, daha gelişmiş yapay zeka özellikleri sunacak.

apple intelligence

Apple henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmış değil. Ancak Mark Gurman, söz konusu Apple olduğunda en güvenilir kaynaklardan biri. O yüzden şimdi ondan böyle bir iddia gelmesi, yakın bir gelecekte Apple Intelligence’ın paralı bir versiyonunun da çıkma ihtimalini epey yükseltiyor. Şimdi asıl merak konusu olan kullanıcıların bu paralı versiyona nasıl tepki vereceği. Çünkü Apple’ın bu yıldan itibaren başlıca satış noktalarından biri yapay zeka özellikleri olacak. Hal böyleyken en gelişmiş yapay zekanın paralı versiyona saklanacak olması, bazı kullanıcılar için caydırıcı olabilir.

iQOO Neo9S Pro+’ın Özellikleri ve Çıkış Tarihi Açıklandı