Galaxy Z Flip6’nın Resmi Tanıtım Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy Z Flip6

Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip6’nın tasarımını tüm detaylarıyla gözler önüne seren resmi tanıtım görselleri sızdırıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung,  heyecanla beklenen yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’yı 10 Temmuz’da düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğinde resmi olarak tanıtacak. Bu etkinliğin yaklaşmasıyla birlikte yeni Galaxy Z modellerine dair sızıntılar da üst üste gelmeye başladı. Son olarak da telefonun tasarımını tüm detaylarıyla gözler önüne seren resmi tanıtım görselleri internete sızdırıldı.

Geçtiğimiz günlerde Geekbench veri tabanında ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy Z Flip6, daha önce de iddia edildiği gibi Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Telefonun işletim sistemi ise Android 14 olacak. Öte yandan Geekbench tarafından teste sokulan versiyonun 12 GB RAM’e sahip olması dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy Z Flip6 2

Galaxy Z Flip5 gibi Flip6 da 6.7 inçlik bir iç ekrana sahip olacak. Telefonun dış ekranı ise 3.4 inç olacak. Galaxy Z Flip6’nın iki kanadında iki farklı batarya hücresi bulunuyor. Bu batarya hücrelerinin toplam kapasitesinin 3790 mAh olarak görülüyor. olacak. Muhtemelen telefon resmi olarak tanıtıldığında bu 3800 mAh olarak açıklanacaktır. Her şekilde batarya kapasitesi Z Flip 5’in üzerinde olacak. Hatırlarsanız Galaxy Z Flip5, 3700 mAh’lık bir bataryaya sahipti.

Daha önce gelen bilgilerde Galaxy Z Flip6’nın şarj hızının 25W olacağı söyleniyordu. Geçtiğimiz günlerde NBTC veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, bu sızıntıya doğrulamış oldu.

Öte yandan şu ana kadar gelen bilgiler, Galaxy Z Flip6’nın öncülünden daha pahalı olacağını gösteriyor. Telefonun tüm versiyonları öncülünden 100 dolar daha pahalı olacak.

Samsung Galaxy Z Flip6 4Samsung Galaxy Z Flip6 Samsung Galaxy Z Flip6 5

Samsung Galaxy Z Flip6 Samsung Galaxy Z Flip6 6

Apple Intelligence’ın Paralı Bir Versiyonu Çıkacak