iQOO Neo9S Pro+’ın Özellikleri ve Çıkış Tarihi Açıklandı

iQOO Neo9S Pro+

iQOO, çok yakında piyasaya süreceği yeni akıllı telefonu iQOO Neo9S Pro+’ın teknik özellikleri hakkında merek edilen detayları ve çıkış tarihini paylaştı.

iQOO Neo9S Pro’yu mayıs ayında piyasaya süren iQOO, şimdi bu telefonun bir de Plus modelini çıkarmaya hazırlanıyor. Bir süredir gündemde olan iQOO Neo9S Pro+, 11 Temmuz’da resmi olarak tanıtılacak. Bugün bir açıklama yaparak telefonun lansman tarihini resmi olarak açıklayan iQOO, bununla yetinmedi ve telefonun teknik özellikleri hakkında da yeni detaylar paylaştı.

Mayıs ayında çıkan iQOO Neo9S Pro, MediaTek’in Dimensity 9300+ yonga setini kullanıyordu. 11 Temmuz’da resmi olarak tanıtılacak Plus modeli ise daha güçlü bir yonga seti olan Snapdragon 8 Gen 3’ten güç alacak. Bir süredir gündemde olan bu iddia bugün iQOO tarafından doğrulandı.

iQOO Neo9s Pro+’ın Pro modelinden bir diğer farkı da bataryası olacak. Pro+, Pro modelinden daha büyük bir bataryaya sahip olacak. iQOO, telefonda 5500 mAh’lık bir batarya olacağını açıkladı. Bu bataryanın şarj hızı ise 120 W olacak.

iQOO Neo9S Pro 2

Daha önce gelen bilgilere göre iQOO Neo9S Pro gibi Pro+ da 6.78 inçlik LTPO OLED bir ekrana sahip olacak. 1260 x 2800p çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı ise 144 Hz olacak. Telefonun arka yüzünde çift kamera bulunacak. iQOO hem ana lensin hem de geniş açılı lensin 50 megapiksel olacağını açıkladı.

RAM kapasitesi ve dahili depolama alanı gibi detayları öğrenmek için ise 11 Temmuz’u beklememiz gerekecek gibi görünüyor. Ancak Pro modelinde tercihe göre 12 ya da 16 GB RAM bulunduğu için şimdi Pro+ modelinden de benzer seçenekler bekleyebiliriz.

Apple Intelligence, Vision Pro’ya Geliyor