Honor Magic V3 dayanıklılık testinden başarıyla geçti

hh23

Honor Magic V3, piyasadaki en ince katlanabilir cihaz olarak dikkat çekmesinin yanı sıra, dayanıklılık açısından da güçlü bir iddiada bulunuyor.

Honor, Honor Magic V3 cihazın sağlamlığını vurgulamak amacıyla hidrolik pres ve çamaşır makinesi gibi zorlu testlere tabi tuttu. Cihazın hidrolik pres testinde, menteşesi 1.150 kg basınca dayanarak bir granit kayadan bile daha güçlü olduğunu kanıtladı. Bu başarı, Honor’un kendi geliştirdiği Süper Çelik teknolojisine dayanıyor.

Ayrıca, Magic V3’te kullanılan özel fiber malzeme, Kevlar ve standart karbon fiberden daha dayanıklı olup, iç ekranı silikon jel ile darbelere karşı koruyor. Bu jel, darbe anında ekranı sertleştirerek koruma sağlıyor. Dış ekran ise NanoCrystal Shield ile çizilmelere karşı %50 daha fazla dayanıklılık sunuyor.

Honor Magic V3, suya karşı dayanıklılık konusunda da etkileyici bir performans sergiliyor. IPX8 sertifikası sayesinde, cihaz 2,5 metre derinliğe kadar suya dayanabiliyor. Çamaşır makinesinde yapılan testler de cihazın su geçirmezlik özelliğini doğruluyor. Sadece 226 gram ağırlığındaki Magic V3, katlanabilir bir telefon için oldukça hafif.

Honor Magic V3

Karşılaştırıldığında, en yakın rakibi Samsung Galaxy Z Fold 6 239 gram ağırlığında. sadece 9,2 mm’lik katlanmış kalınlığıyla dünyanın en ince katlanabilir cihazıdır. Galaxy Z Fold 6 katlanmış halde 12,1 mm kalınlığında.  Honor’un bu en gelişmiş katlanabilir telefonu, 5 Eylül’de Berlin’deki IFA 2024 etkinliğinde Avrupa’da resmen tanıtılacak.

Realme GT7 Pro’nun önemli özellikleri ortaya çıktı