Stalker 2’yi Tamamen Bitirmek Uzun Sürecek

stalker 2

Gamescom sırasında GSC Game World ekibi Stalker 2 hakkında bilgiler verdi. Yapım uzun oynanış deneyimi sunacak. İşte detaylar…

Stalker 2 kısa süre önce kasım ayına ertelendi ve özellikle serinin fanları için hayal kırıklığı oldu. Bu durum oyunun ilk ertelenişi değildi. Umarız son ertelenişi olur ve çıkış tarihi 2025’e sarkmaz. Merakla beklenen oyun demosuyla Gamescom’daki yerini aldı. Ziyaretçiler 20 dakikalık deneyim sunan demoyu oynayabildi. GSC ekibi oyunun geniş dünyası hakkında da bilgiler verdi. GSC’den Yevnhenii Kulyk, GamesRadar’a yaptığı açıklamada, Stalker 2’nin devasa olduğunu ve ortalama bir oyuncunun oyunu bitirmesinin yaklaşık 100 saati bulacağını belirtti.

stalker 2

Oyunun geçtiği The Zone bölgesi, Çernobil ve Pripyat’ın içindeki ve çevresindeki tüm alanları kapsıyor. Oldukça büyük bir oyun alanı var. Yevnhenii Kulyk geliştirici ekibin oyundaki devasa haritayı oluştururken neredeyse hiç prosedürel üretim kullanmadığını ve her oyucunun kendi hikayesine sahip olacağını vurguladı. Kulyk, “Oyunumuzda görebileceğiniz ya da deneyimleyebileceğiniz her şey yetenekli tasarımcılarımızın elleriyle tek tek yapıldı. Birbirinin aynısı iki bina ya da birbirinin aynısı iki oda göremeyeceksiniz. Stalker 2’yi oynayan herkesine kendine özel bir hikayesi olacak” dedi.

Gamescom’da oyunu deneyimleyen medya mensupları ve oyuncular, Stalker 2 demosunun bile müthiş bir deneyim sunduğunu ve oyunun derinliğini hissettirdiğini belirtiyor. Şimdiye kadar oynanabilir demo hakkında yapılan eleştiriler olumlu yönde.

Honor Magic V3 dayanıklılık testinden başarıyla geçti