Hologramlar sağlık sistemine yardımcı olabilir mi? Geleceğin teknolojisi

Hologramlar sağlık sistemine

Hologramlar sağlık sistemine büyük katkıda bulunuyor. Robotik ekipman kullanarak eğitimli tıp öğrencileri ve felç kurbanları büyük yarar sağlayabilir.

Hologramlar sağlık sistemine yeni bir dönüşüm kazandırma imkanına sahip. Bazı şirketler bu yıl yeni ekipmanlarla çıkmayı tercih etti. Sağlık sistemi için ilginç bir yıldı. Örneğin, Cambridge Üniversitesi ve GigXR, Tıp öğrencilerini eğitmek için HoloScenarios adlı bir uygulama geliştirdi.

Hologramlar sağlık sistemine yardımcı olma potansiyeline sahip

HoloScenarios, hasta gibi davranan aktörlerin yerini almak için kullanılır, bu da stajyer doktorların hastaların semptomlarını değerlendirmesine ve onları hastane olmadan tedavi etmesine olanak tanır. Sağlık sistemi için düşünürsek bu gerçek bir devrimdir.

Hologramlar sağlık sistemine

Hologramlar her zaman insanlar için ilgi çekiciydi. Hologramlar nasıl kullanılabilir diye düşündüğümüzde pek çok soruya cevap bulduk. Sağlık sistemi sadece bir örnekti. Da Vinci robotu doktorların ameliyat yapmasına yardımcı oluyor. Sürükleyici bir 3D konsol, kolorektal ve jinekolojik ameliyatlar gibi karmaşık prosedürler için dört robotun kolunu gerçek zamanlı olarak kontrol ediyor.

Hayatın her yerinde simülatörler

Bazı simülatörler, DEHB’si olan gençlere gözlerini yoldan ayırmamayı öğretir ve bu da daha güvenli sürüşe neden olur. Simülatörler ve hologramlar sadece sağlık sistemi için değildir. Bazı insanlar bu teknolojiyi bireysel hedefler için kullanabilir.

Hologramlar sağlık sistemine katkıda bulunurak dev şirketlerin ilgisini çekiyor. Apple, simülatörler ve hologramlar gibi teknolojiler yaratmak istediğini söyledi. Eğer bunu yaparlarsa her firma bu durumda pozisyon almak zorunda. Ancak hologram sektörüne baktığımızda ise daha çok küçük ve yeni firmaların olduğunu görüyoruz. Dev şirketler onları satın alarak yoluna devam edebilir. Hologramlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen fikirlerinizi yorumlar bölümünde bizimle paylaşın.

Razer Kraken V3 Hypersense: Oyundaki aksiyonu kulaklarınızda da hissedin!