Samsung ve Apple ikiz mi olacak? Zor bir soru

Samsung ve Apple

Samsung ve Apple, aralarında büyük bir savaş olan iki şirket gibi görünüyor. Ama bu sefer ikiz olacaklarına dair o kadar çok işaret var ki.

Samsung ve Apple ayakta kalabilmek için hayatta kalmak zorunda. Özellikle Apple’ın telefon satışlarını düşürdüğü bir dönemde. Samsung için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Yıllar boyunca, Samsung’un Galaxy cihazlarının Apple’ın iPhone’undan biraz fazla ilham aldığının yaygın olarak kabul edilmesinin yanlış olduğu tartışılabilir.

Tüm durumlarda, Samsung’un günden güne Apple’a benzediğini söyleyebiliriz. Özellikle Edge modelleri, kullanıcıların pek de hoşuna gitmeyen bu durumu değiştirebilecek güce sahip. Bu arada Apple da tasarımı değiştirmek istiyor. Ama ikisinin de bu alanda farklı fikirleri var.

Samsung ve Apple rekabeti büyüyor

Güney Kore’nin teknoloji devi yeni cihazlar yaratmak istiyor. Galaxy S6 ve S7’den sonra her şey iPhone modellerine benzemeye başladı. Bu durum Samsung’un Apple cihazlarını kopyalama fikrine güç verdi.

Samsung ve Apple

Özellikle Galaxy S21’den sonra kullanıcıların tamamı aynı soruyu sordu. O soru; “Samsung’un cihazları neden iPhone telefonlara daha fazla benziyor?” şeklindeydi. Samsung, Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip’i yarattıktan sonra bir şeyler değişmeye başladı.

GALAXY S23 hiçbir şeyi değiştirmeyecek

Koreli dev Galaxy S23 ile bir şeyleri değiştirmek istiyor. Ama şu ana kadar herhangi bir işaret görmedik. Belki de Samsung bu kadar şikayeti duyunca fiyat politikasını değiştirecek.

Samsung ve Apple’ın bir şeyleri değiştirmesi gerekiyor. İkiz kardeş olmak istemiyorlarsa bu şart. Özellikle Samsung’un bir şeyler yapması gerekiyor. Samsung fiyat politikasında Apple’ı izliyorsa herkes zor günlere hazırlıklı olsun. Lütfen bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşın. Samsung’un politikaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Razer Kraken V3 Hypersense: Oyundaki aksiyonu kulaklarınızda da hissedin!