HBO, Westworld’ü iptal etti!

HBO, Westworld'ü iptal etti!

Westworld’ün androidlerine veda etme zamanı. Dizinin baş rolleri Jonathan Nolan ve Lisa Joy, beşinci sezon çok heveslidi ancak HBO bilimkurgu unvanını dört sezonun ardından iptal etti. İşte detaylar.

Nolan ve Joy, Ekim ayına kadar son bir sezon için müzakere etmeye çalışıyorlardı, ancak tartışmaları yarıda kalacak zira HBO yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Geçtiğimiz dört sezon boyunca, Lisa ve [Jonathan] izleyicileri akıllara durgunluk veren bir yolculuğa çıkardılar, her adımda çıtayı yükseltiyorlar. Son derece yetenekli oyuncu kadrosu, yapımcıları ve ekibiyle birlikte onlara çok minnettarız. Kilter Films, Bad Robot ve Warner Bros. Television’daki ortaklarımız. Bu yolculukta onlara katılmak heyecan vericiydi.” Westworld, 54 Emmy adaylığı ve hatta Thandiwe Newton’un En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanmasıyla HBO’nun destek amaçlı projelerinden biriydi. Ancak, reytingleri ve izleyicileri yıllar içinde düştü ve hiçbir zaman tam olarak toparlanamadı.

HBO, Westworld'ü iptal etti!

Hayranlar için, dizinin son sezonun bitiminden hemen sonra yenilenmemesi zaten kötüye işaretti. Westworld’ün izleyici sayıları sadece 4 milyon civarındaydı. Son bölümlere gelene kadar da sayı fazlasıyla düştü. Bu rakamlar kapsamında da HBO artık sevilen diziyi iptal etmeye karar verdi. Görünüşe göre dördüncü sezon, yayın akışı devine sekiz bölüm için 160 milyon dolara mal oldu, bu da House of Dragons’a harcadığından daha fazla. Game of Thrones prequel on bölüm ve her biri için ortalama 29 milyon izleyiciye sahipti.

Oppo yeni katlanabilir akıllı telefonları üzerinde çalışıyor