Realme 10 kamera performansı nasıl? İşte yanıtı

Realme yakında dünyada ilk Dimensity 810 destekli telefonu piyasaya sürecek

Çin’in en genç akıllı telefon üreticilerinden biri olan Realme, yeni modelleri için geri sayıma geçti. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Realme 10 kamera performansı nasıl? İşte yanıtı. Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Realme, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Eğer büyük bir aksilik olmazsa Realme, 9 Kasım’da düzenleyeceği etkinlikte yeni modellerini tanıtacak. Realme 10 serisi, genel olarak orta segmente hitap etse de güçlü kamera kurulumu ile ön plana çıkıyor.

realme 10 pro

Realme 10 gücünü MediaTek tarafından geliştirilen Helio G99 yonga setinden alıyor. 6nm üretim süreciyle geliştirilen bu yonga setinin ısınma, donma ve kasma gibi sorunlara karşı hayli dayanıklı olduğunu söyleyebiliriz. Sistemini 8GB RAM ile destekleyen modelin dahili depolama alanı ise 128GB. Eğer bu alan benim için yeterli değil diyorsanız, harici bir depolama desteğinin bulunduğunu da belirtelim.

realme 10

Realme 10 kamera performansı nasıl? İşte yanıtı

1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde 90Hz’lik 6.4 inçlik Super AMOLED ekranla gelen telefonun pili ise 5000 mAh. Realme’nin yeni modelinde asıl güvendiği şey ise kamera.

realme

Realme 9’da 50MP’lik geniş açılı bir kamera yer alıyor. Bu kamera 2 MP’lik derinlik kamerası eşlik ediyor. Peki bu kameranın fotoğraf performansı nasıl? Realme yeni telefonunu tanıtmadan önce bu telefonla çekilmiş olan bir fotoğrafı paylaştı. Dilerseniz bu fotoğrafı yukarıdan inceleyebilirsiniz.

Apple ekran altı kamera konusunda çok ılımlı değil