Game of Thrones alternatifi diziler!

got

#İŞBİRLİĞİ

Malum, Game of Thrones sezon bölümüyle ekranlara veda etti. Peki demir tahta şimdi hangi dizi oturacak? İşte Game of Thrones alternatifi diziler.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük ilgi gören Game of Thrones geçtiğimiz günlerde yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti. Gerçi dizinin final sezonu ve dolayısıyla da final bölümü çok yoğun eleştiriler aldı. Hatta izleyiciler final sezonunun tekrardan çekilmesi için dünya çapında bir kampanya başlattılar. Bu kampanyada kısa süre içerisinde 1 milyonun üzerinde imza toplandı. Nitekim toplanmaya da devam ediyor.

Elbette bu imza kampanyalarının kurumlar üzerinde bir bağlayıcılığı yok. Yani HBO dizinin final sezonunu tekrardan çekip çekmeyeceğine kendisi karar verecek. Dilerseniz aşağıdaki yazından dizinin final sezonunun tekrardan çekilip çekilmeyeceği hakkındaki detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Game of Thrones final sezonu tekrardan çekilecek mi?

Game of Thrones’un bitmesiyle birlikte bazı izleyiciler kendilerini boşlukta hissedebilirler. İşte bugün ki yazımızda bu boşluğu dolduracak olan dizilerle karşınızdayız. Elbette hiç bir dizi GoT’un yerini doldurmayacaktır. Fakat yine de sizlere en iyi alternatifleri sunmaya çalışacağız.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Game of Thrones alternatifi diziler listemizle başbaşa bırakalım.

GoT yerine izlenecek diziler

Vikings

Game of Thrones alternatifi diziler listemizin en başında Vikings bulunuyor. Her ne kadar GoT kadar olmasa da bu dizide de fazlasıyla yalan, dolan, arkadan iş çevirme ve pek tabi savaş sahneleri mevcut.

2013 yılında yayın hayatına başlayan dizi 5. sezonunu geride bıraktı. Yani bu dizi sizi hayli uzun bir zaman meşgul edecektir.